• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor de vijfde keer op rij organiseerden Stichting Vierdaagse en Stichting Tegen Kindermishandeling van 1 tot en met 4 april de Curaçao Vierdaagse. Versgeperst.com was erbij en sprak met een aantal deelnemers. 

“Ik hou van kilometers lopen, ik vind het geweldig. Daarom heb ik ook meegedaan in Nederland met de Nijmeegse Vierdaagse. Ik kan je nu al zeggen dat ik volgend jaar weer meedoe met de Curaçao Vierdaagse”, aldus deelneemster Elsira Kleinmoedig.

Eiland verkennen
“Omdat ik samen met mijn vrouw pas een half jaartje op het eiland woon, zien wij nu veel nieuwe dingen en leren we weer wat van het eiland kennen. We waren bijvoorbeeld nog niet door het Christoffelpark geweest en dankzij deze Vierdaagse hebben we dat ook kunnen zien”, vertelt Willy Mennen die samen met zijn vrouw Alie Mennen wandelt.

Plezier maken
Dit internationale, toeristische en sportieve evenement is bedoeld om zowel wandelaars als fietsers, jong en oud, de mogelijkheid te bieden hun conditie op peil te houden en daarbij te genieten van de natuur. Alle fondsen uit de Vierdaagse worden besteed aan de bestrijding van geweld tegen kinderen.Fanatieke wandelaars Alie (links) en Willy Mennen

2 reacties op “Vierdaags wandelfestijn”

 1. Ha Alie en Willy,

  Fantastische prestatie in die hitte,
  in Nijmegen hopelijk niet zo warm met
  de 4-daagse,

  Liefs Phia

 2. Hallo Willy en Alie
  Leuk dat er ook een vierdaagse is in Curacao.
  Wanneer weer in Nijmegen?
  Verder is alles goed, bij jullie. Ook hier gaat alles best, ook al voor wandelen t.b.v Nijmegen.
  Wij gaan ook weer naar Dikierch.
  Groeten Thecla en Finans.