• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Detroit Tigers hebben gisteravond in een slijtageslag van de Seattle Mariners gewonnen. In de veertiende inning bepaalde Don Kelly de eindstand op 2-1 in het voordeel van de Tigers, na een klap van Bryan Pena. De wedstrijd werd gedomineerd door de pitchers, zo meldt MLB.com.

Startende werpers waren Max Scherzer (Tigers) en Felix Hernandez voor de thuisploeg. Beiden gooiden maar liefst twaalf strikeouts. In totaal eindigde het aantal keren drie slag op 40.

Travis Hafner
De New York Yankees hebben zich over hun slechte seizoensstart (een winst, vier nederlagen) heengezet. Gisteravond zijn in New York de Arizona Diamondbacks met 4-3 verslagen. Aangewezen slagman Travis Hafner of te wel ‘Haf’ was de grote man door in de achtste inning bij een 3-3 stand de winnende homerun te slaan op een fastball van closer David Hernandez.

Joe Girardi
“Er was een heel speciaal jaar dat we dat deden: 2009,” reageerde Yankees-coach Joe Girardi tegenover MLB.com. 2009 was het laatste kampioensjaar van de Yankees. “We hadden toen een hoop van dit soort overwinningen waarin we terugkwamen van een achterstand en op voorsprong eindigden door een grote hit op het einde. ‘Haf’ heeft de gave een ballpark er klein uit te doen zien, en het maakt niet uit welk ballpark dat is.”

Gelijke hoogte
De Diamondbacks namen een vroege voorsprong van 0-2. Brett Gardner bracht de teams in de zevende inning op gelijke hoogte met een single waarop twee honklopers scoorden: 3-3. Vanavond spelen de teams wederom tegen elkaar. Startende pitchers zijn Patrick Corbin (Arizona) en Phil Hughes (New York).

Overige uitslagen in de MLB
Atanta Braves – Kansas City Royals 0-1
Oakland Athletics – Houston Astros 6-1
Cincinnati Reds – Philadelphia Phillies 1-0
Cleveland Indians – Boston Red Sox 3-6
Pittsburgh Pirates – St. Louis Cardinals 5-0
Baltimore Orioles – Tampa Bay Orioles 2-6
Toronto Blue Jays – Chicago White Sox 0-7
Miami Marlins – Washington Nationals 1-6
Milwaukee Brewers – San Francisco Giants 4-3
Los Angeles Dodgers – San Diego Padres 2-7
uitgesteld: Chicago Cubs – Texas Rangers (regen), Minnesota Twins – Los Angeles Angels (regen), Colorado Rockies – New York Mets (sneeuwval)

www.versgeperst.com