Jürgen Locadia, spits van PSV A1CURAÇAO – PSV kan voorlopig niet beschikken over Jürgen Locadia. De negentienjarige aanvaller wordt morgen geopereerd aan zijn keelamandelen en is daardoor enkele weken uit de roulatie. Dat meldt de medische staf van PSV. Locadia had de operatie eigenlijk pas na het seizoen willen laten uitvoeren.

Omdat hij te veel last had, is besloten de ingreep te vervroegen. De aanvaller met Curaçaose roots speelde dit seizoen dertien wedstrijden in de eredivisie waarvan tien als invaller. Daarin maakte hij vijf doelpunten. Hij mist door zijn blessure onder meer de topper van zondag tegen Ajax.

Hooi en Anita
Elson Hooi deed 90 minuten mee voor NAC Breda in de nederlaag tegen Vitesse. In de Arnhemse Gelredome werd het 3-0. Vurnon Anita speelde als centrale middenvelder voor zijn club Newcastle United. In blessuretijd maakte Papiss Cissé de bevrijdende 1-0 tegen Fulham. Die club staat onder leiding van Martin Jol, met wie Anita samenwerkte bij Ajax. Leroy Fer speelde zijn honderdvijftigste wedstrijd in het betaald voetbal. Zijn club FC Twente won voor het eerst in vier maanden weer eens een thuiswedstrijd. Hij gaf de assist op de 1-0 van Luc Castaignos.

www.versgeperst.com