• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Boston Red Sox zijn het seizoen goed begonnen. In New York werden de Yankees met 7-4 geklopt. Startend pitcher Hiroki Kuroda (Yankees) raakte al snel gebaseerd toen een hit van Shane Victorino hem raakte op zijn middelvinger. Hij vult de toch al volle ziekenboeg van New York verder op.

Kuroda probeerde nog door te gaan, maar toen zowel Jackie Bradley junior als Daniel Nava geraakt werden door een slecht gerichte worp, grepen de coaches in.

Veldspel
Boston sloeg al vroeg in de wedstrijd toe: na drie innings leidden de Red Sox met 6-0. Bij meerdere slagbeurten van Boston zag met name het veldspel van Eduardo Nuñez er niet goed uit. Het liet zien dat de zwaar gehavende Yankees zonder vijf basisspelers weinig uit kunnen richten. Voor de Yankees scoorden Travis Hafner (solo homerun) en Vernon Wells (triple homerun).

Thriller
In Toronto maakten de Blue Jays en de Cleveland Indians er een ware thriller van. Na elf innings trokken de Indians aan het langste eind: 3-2. Mark Reynolds besliste de wedstrijd in de extra innings met een homerun. Het was zijn eerste hit van het seizoen.

Andrelton Simmons
Andrelton Simmons scoorde twee keer voor de Atlanta Braves, die met 9-2 wonnen van Philadelphia. De Curaçaoënaar was daarnaast goed voor twee hits. Freddie Freeman sloeg drie punten binnen in twee hits en tekende ook voor een run.

Overige uitslagen in de MLB
Houston Astros – Texas Rangers 0-4
Chicago White Sox – Kansas City Royals 5-2
Minnesota Twins – Detroit Tigers 3-2
Pittsburgh Pirates – Chicago Cubs 3-0
Washington Nationals – Miami Marlins 3-0
Tampa Bay Rays – Baltimore Orioles 8-7
New York Mets – San Diego Padres 8-4
Cincinnati Reds – Los Angeles Angels 5-4
Milwaukee Brewers – Colorado Rockies 3-7
Arizona Diamondbacks – St. Louis Cardinals 10-9
Oakland Athletics – Seattle Mariners 6-2
Los Angeles Dodgers – San Francisco Giants 3-5

www.versgeperst.com