Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – De Portland Trailblazers hebben gisteravond met 99-89 gewonnen van de Chicago Bulls. LaMarcus Aldridge maakte 28 punten voor Portland. “Ze hebben me verhandeld op de avond van de draft, dus dit is altijd lachen”, zei Aldridge tegen Sports Illustrated.

Uitblinker Aldridge verwees naar 2006. De Chicago Bulls kozen hem en in de tweede ronde van de draft, en verhandelden hem direct naar de Portland Trailblazers. Hij zet het Chicago graag betaald. Damian Lillard maakte 24 punten voor Portland.

Zegereeks
In de schaduw van de Miami Heat spelen ook de Denver Nuggets goed. De formatie won gisteren voor de veertiende keer achtereen. De Philadelphia 76ers dolven met 101-100 het onderspit. In de laatste tien seconden poetste Denver een achterstand van vijf punten weg. Corey Brewer (29 punten) maakte een driepunter met 9,2 seconden te gaan, waardoor het 98-100 werd. Aansluitend volgde een opzettelijke overtreding. Evan Turner miste vervolgens twee vrije worpen namens Philadelphia, waarna Brewer wederom mocht aanleggen voor een driepunter. Hij miste, maar kreeg drie vrije worpen vanwege een overtreding. Beheerst schoot hij ze alledrie raak.

Overige uitslag in de NBA
Minnesota Timberwolves – Sacramento Kings 98-101

www.versgeperst.com