• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In de Sekshon Pagá heeft Centro Barber gisteravond met 3-0 gewonnen van VESTA. De ploeg uit Barber had het moeilijk met een aanvallend ingesteld VESTA, maar sloeg toe in de counter. Jurensley Martina, Norman Hoyer en Curtly Hooi maakten de doelpunten.

 
Martina speelde zijn eerste wedstrijd voor Centro Barber. De jeugdinternational luisterde zijn debuut na vijf minuten op met een doelpunt. Hierna trok VESTA het spel naar zich toe. De Vestianen vochten verbeten duels uit rond het strafschopgebied van Centro Barber. De ploeg kreeg ook kansen, maar faalde in de afronding. Barber-keeper Quincey Passial moest meerdere keren handelend optreden. Toch viel het doelpunt aan de andere kant omdat VESTA achterin kwetsbaar bleek. Hoyer gleed vlak voor rust de 2-0 binnen na een snelle tegenaanval.

Tweede helft
Barber stond inmiddels met tien man na een opstootje, maar veel verschil maakte dat niet voor het spelbeeld. VESTA viel aan, Barber counterde als het kon. Vlak na rust besliste Hooi het duel. Hij leek een voorzet te willen geven, maar tot verbazing van vriend en vijand zeilde de bal in het doel achter de verbouwereerde Raymar Revierre. Na afloop bevestigde Hooi dat het eigenlijk een voorzet was.

Aan kop
Na de 3-0 zat de wedstrijd op slot. Centro Barber was conditioneel nog niet op topniveau en door meerdere blessurebehandelingen vanwege kramp verdween het tempo uit het spel. VESTA werd niet meer gevaarlijk. Centro Barber gaat met dit resultaat aan kop na de eerste volledige speelronde.

www.versgeperst.com