• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao rugbyCURAÇAO – Om geen leuke activiteiten te missen, moet je dit weekend een strakke planning aanhouden of simpelweg keuzes maken. Er is in ieder geval genoeg te doen op het eiland.

Naast de windsurfwedstrijd ‘Curacao Challenge’ en de ‘Curaçao Regatta’ vindt dit weekend ook de ‘Bavaria Beach Rugby Tournament 2010’ plaats. Het toernooi dat georganiseerd wordt door de ‘Netherlands Antilles Rugby Federation’ (NARF), wordt gehouden op het strand van Holiday Beach Resort.

Twee poules
Het beach rugbytoernooi is opgesteld in twee poules, een ‘Social Competition’ en een ‘Semi-Pro Competition’. Ieder poule bestaat uit vijf teams die tegen elkaar zullen strijden. Mocht je willen kijken naar het ruige spel, dan ben je vanaf 14.00 uur welkom op het strand van Holiday Beach Resort.

Curaçao Regatta
Vrijdag en zaterdag gaan de Optimisten, Sunfishes, Centaurs en Catamarans allemaal meedoen met het zeilprogramma van de Curaçao Regatta. Iedere klasse vaart een aantal wedstrijden, zowel op het Spaanse Water als op open zee. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur en zullen starten en eindigen bij de Zeeverkennerij op het Spaanse Water.

Feestgedruis
Na je sportieve zaterdagmiddag kun je je in het feestgedruis storten. UB40 zanger Ali Campbell zal zijn stem laten horen op het eiland. Vanaf 19.00 uur zal hij optreden in “The New Curacao Festival Center’.

Zondag
Ook de zondag kan gezellig ingevuld worden. Om 21.00 uur kunnen de voetjes van de vloer in Brakkeput Mei Mei met optredens van Cache Deluxe en Tsunami. Als je daarna nog een beetje energie over hebt, kun je maandagvroeg om 04.30 uur  de Christoffelberg op. Carmabi organiseert dan hun jaarlijkse ‘Easter Climb’. De entree is gratis en er wordt ook voor frisdrank gezorgd.

www.versgeperst.com