• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het zevende MCB Pro-Am golftoernooi vindt plaats van 10 tot en met 13 april. Het toernooi heeft drie wedstrijddagen, waar wordt gestreden om drie verschillende titels. Het toernooi is verspreid over drie golfbanen: Old Quarry, Curaçao Golf & Squash Club en Blue Bay Golf.

Het Professional Championship is een zogeheten strokeplay-wedstrijd over drie dagen voor profs. Het Top Amateur Championship is een strokeplay-wedstrijd over drie dagen voor amateurgolfers met een handicap (speelsterkte) van 15 of beter. Het Team Championship wordt gespeeld over twee dagen en bestaat uit een professional en drie amateurs. Gezien het aantal deelnemers op professionele en amateurbasis, komt dat precies uit. De organisator verwelkomt dit jaar 28 professionals en 84 amateurs, die worden onderverdeeld in teams. Vier oud-winnaars doen ook mee, waaronder de Nederlandse prof Ralph Miller, winnaar in 2012.

‘Meer dan golf’
Het toernooi bestaat uit ‘meer dan golf’, aldus de organisatie. Op woensdag 10 april een zamelen 150 kinderen geld in ten behoeve van een goed doel tijdens de zogeheten Charity Kids Clinic op Blue Bay. Op zaterdag (aanvang 13.00 uur, entree gratis) worden er activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. In een hole-in-one shoot-out kan een auto gewonnen worden.

1 reactie op “Golftoernooi op Curaçaose golfbanen”

  1. […] Lees hier verder op de website van versgeperst.nl Gecategoriseerd in Toernooi […]