• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – De San Antonio Spurs hebben met 105-93 gewonnen van de Oklahoma City Thunder. Thiago Splitter bewees zijn waarde voor San Antonio met 21 punten en tien rebounds. De reservespelers deden ook een duit in het zakje. De Spurs hebben nu drie uit vier gewonnen zonder de gebleseerde Tony Parker.

De tandem Durant-Westbrook (respectievelijk 26 en 25 punten voor Oklahoma) konden niet voorkomen dat de Spurs verdedigend het beste van het spel hadden. In het tweede en het vierde kwart haalde Oklahoma City de twintig punten niet.

Schotpercentage
De New York Knicks zijn hard onderuitgegaan tegen de Golden State Warriors. In Oakland werd het 92-63. Stephen Curry maakte 26 punten. Daarmee was Curry niet zo dominant als eerder dit seizoen toen hij in New York 54 punten maakte en toch verloor. Wel overheersend was de verdediging: de Knicks kwamen niet verder dan een schotpercentage van 27 procent, een laagterecord van dit jaar in de NBA.

Sixers
De Philadelphia 76ers versloegen in eigen huis de Brooklyn Nets met 106-97. Spencer Hawes tekende voor 24 punten, tien rebounds en zeven assists, Jrue Holiday voegde vijftien punten en elf assists toe. De Sixers wonnen pas voor de tweede keer in hun laatste veertien wedstrijden.

Overige uitslagen in de NBA: 
Utah Jazz – Detroit Pistons 103-90
Phoenix Suns – Denver Nuggets 93-108

www.versgeperst.com