CURAÇAO – Honkbalveld Tio Daou Ball Park is gisteren officieel opgeleverd. Het is het eerste honkbalveld op het eiland dat voorzien is van kunstgras. Manuel Medina van Raffinaderij Isla verrichte de symbolische overdracht. De Isla investeerde bijna anderhalf miljoen gulden in het veld.

Volgens Medina heeft de raffinaderij zich verbonden met de Curaçaose gemeenschap. Door het ‘sociaal investeringsprogramma draagt de Isla zijn steentje bij aan de ontwikkeling en vooruitgang van Curaçao’, aldus Medina. Hij deed ook een oproep aan Fundashon Tio Daou Ball Park en de leiders van de honkbalsport in het algemeen, om ook te denken aan het onderhoud om langere tijd te kunnen blijven genieten van faciliteiten in goede staat.

Profiteren
Volgens Philip Elhage, voorzitter van Fundashon Tio Daou Ball Park, profiteert niet alleen de Dòbel A divisie van het nieuwe grasveld maar kan het stadion nu in de ochtend intensief worden gebruikt door scholen, ‘s middag door de Little League en na 17.00 uur door volwassenen. Ook kunnen honkballers uit grote competities uitgenodigd worden om demonstratiewedstrijden te komen spelen.

5 reacties op “Nieuw veld voor honkballers”

 1. $$$$$$…….BLOEDGELD……$$$$$$$
  GENOCIDE is NIET af te KOPEN !!!!!!

 2. G. Unia en Abraham, jullie zijn negatief bezig. Isla, Bedankt. Ga zo door Gijsbertha, je hebt goed werk gedaan.

 3. @ Abraham Mossel
  Maar een Curacaoenaar wel Abraham, een YDK wel…

 4. Verlakkerij,oplichterij,omkoperij, ten TOP.En het volk blijft in hun(erin) geloven,zij belazeren het volk waar ze bij staan,zelfs een pappagaai trapt niet in zijn eigen stront

 5. de goedertierendheid van de Isla om 1,5 miljoen te doneren wordt gewoon in de (veel te hoge ) tarieven aan de afnemers doorberekend. Dus de Isla werkt aan zijn goede naam op kosten van de bevolking. Isla doe waar je voor opgesteld staat en hou op met goede doelen die uiteindelijk de bevolking betaalt. Als er subsidie gegeven moet worden dan moet de overheid dat doen.
  (wat las ik nou weer over Gijsbertha en Zembla…..die G. speelt toch m.i. een vreemde rol)