• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vanavond wacht het duel tussen Curaçao U20 en hun leeftijdgenoten van El Salvador. De Curaçaoënaars moeten de wedstrijd winnen om door te gaan naar de kwartfinale op 27 februari. Bondscoach Hans Schrijver blikte met Versgeperst.com vooruit op de cruciale wedstrijd met de Salvadorianen.

‘Wat wij begrepen hebben is dat El Salvador met twee spitsen speelt in een 4-4-2 systeem. Ze spelen erg opportunistisch en hanteren veel de lange bal. Verder zijn ze erg fysiek heel ingesteld. Ze gaan echt de strijd met je aan. Wat wij gaan doen is compact spelen vanuit de organisatie. Een beetje zoals in de tweede helft tegen Mexico, ja.’

6 reacties op “Duel van de waarheid voor Curaçao U20”

 1. @SDK, ja je bent het er niet mee eens behalve dan dat het heel goed stond. Ja beide teams begonnen met een 0-stand. En ja ook in het voetbal is het zo dat er gescoord wordt door het team wat de minste persoonlijke fouten maakt. Ja er valt wel eens een lucky goal, maar zelfs die Lucky goal wordt afgedwongen door de betere ploeg.

 2. King Kong, daar ben ik het niet mee eens.
  De doelpunten en de grootste kansen vielen door persoonlijke fouten (voornamelijk Kierindongo).

  In principe stond het heel goed.

 3. @SDK, Heb jij de wedstrijd gezien? Vooral eerste helftt.. Dat was dus het tegenovergestelde van compact spelen!

 4. Compact spelen vanuit de organisatie, hoe zal dat in het Papiaments hebben geklonken ? Wat ik wel weet is dat het niet betekend om met z’n tienen achter de bal aan moeten lopen en dat zeker de keeper in zijn doel moet blijven staan. Kijk dat is een van de basis principes van het moderne voetbal maar is dat al tot onze wannabe sterren doorgedrongen ?

 5. King Kong, vertel… wat ging er mis?
  Aan een loze kreet hebben we niets.

 6. Dat compact spelen vanuit de organisatie ging aardig mis tegen Mexico