• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De nationale selectie van Curaçao onder twintig is vertrokken naar Mexico. Maandag vlogen twaalf voetballers vanuit Nederland naar Mexico onder begeleiding van technisch directeur Hans Schrijver en keeperstrainer Etienne Stomp. De andere spelers vertrokken vanuit Curaçao onder begeleiding van Mirco Colina.

In het Mexicaanse Puebla doet Curaçao mee aan het kwalificatietoernooi voor het WK tot twintig jaar. In poule D strijdt Curaçao met Mexico (19 februari) en El Salvador (21 februari). Als Curaçao erin slaagt om minimaal tweede in de poule te worden, speelt het 27 februari in de kwartfinale. De eerste vier ploegen van het toernooi mogen deze zomer meedoen aan het WK U20 in Turkije.

De volledige selectie bestaat uit:
Rigino Cicilia
Irvingly van Eijma
Yael Eisden
Michael Fecunda
Shuremy Felomina
Rachid Habat
Christopher Isenia
Ruchendro Kierindongo
Richinel Lourens
Jhudamier Marchena
Michael Maria
Derwin Martina
Liandro Martis
Vidarrell Merencia
Zeus de la Paz
Abdiel Pinedo
Ronald Roosberg
Rowendey Schoop
Denzel Slager
Randel Winklaar

3 reacties op “Voetballers Curaçao U20 vertrokken naar Mexico”

  1. Succes boys !

  2. Ja en eentje ervan moet eigenlijk met een bal aan zijn been voetballen, maar dan wel met een ketting eraan. Of is een overval plegen tegenwoordig ook een sport? Treurig!

  3. Wat een teleurstelling dat onze voetbal expert Philip Blanken niet bij de “begeleiding” zit na zijn klaagzang verleden week dacht ik om deze expert kan toch niemand meer, onze eigen “Expert” maar dan anders ! En zie, hij heeft zich schaars gemaakt.