• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De oproep in de media om de rugbyselectie een handje te helpen voor hun reis naar British Virgin Islands heeft zijn vruchten afgeworpen. Vliegtuigmaatschappij Insel Air reageerde gelijk met de boodschap dat het rugbyteam een lift krijgt naar de British Virgin Islands.

“Al jaren vervoeren ze sportteams naar vele bestemmingen en dit doen ze met veel plezier, trots om de topsporters van ons eiland te mogen vervoeren”, zegt Arthur Hogesteger, president van de Curaçao Rugby Federatie (CRF).

Positief
Jurgen Lippinkhof, commercieel directeur bij Insel Air en Hogesteger zijn beide zeer tevreden met de samenwerking. De CRF zal de naam van Insel Air positief uitdragen en Lippinkhof is blij dat hij op een positieve manier kan bijdragen. Nu is het aan de CRF om in de British Virgin Islands een prestatie van formaat neer te zetten.

Wedstrijd
Speciaal om dit te vieren komt de gehele rugbyselectie zaterdag samen bij Sopranos Piano Bar in het Riffort om samen live rugbywedstrijden te kijken. Op 14 februari vertrekt de selectie om op 15 februari tegen British Virgin Islands te spelen en op 16 februari tegen St Thomas. Zondag wordt de selectie weer terug op Hato verwacht.

2 reacties op “Insel Air helpt rugbyteam uit de brand”

 1. Leuk dat ze dit doen.
  ik hoop maar dat ze geen vertraging hebben………..of niet Insel…..

 2. Goed bezig Insel Air! Alweer een positief bericht over Insel Air dat de maatschappij helpt.

  Succes voor het rugby team!