CURAÇAO – Volgens FC Twente-voorzitter Joop Munsterman wilde Everton Leroy Fer voor een halfjaar lenen. Als de middenvelder een bepaald aantal wedstrijden zou spelen wilde de Engelse club hem definitief overnemen. Dat zei Munsterman vandaag tegen Eredivisie Live.

FC Twente en Everton kwamen uiteindelijk niet tot een akkoord. Everton berichtte maandag dat een akkoord was bereikt met FC Twente, maar daar was volgens Munsterman geen sprake van. “Everton kwam met een substantieel lager bod en verraste ons daarmee. Ze wilden hem de rest van het seizoen lenen en daar twee miljoen euro voor betalen”, zegt de voorzitter.

Geen akkoord
Munsterman ging daar niet mee akkoord. De Liverpudlians, die voorzichtig willen zijn met de blessuregevoelige Fer, zouden naar verluidt in totaal tien miljoen euro overmaken aan Twente. De voorzitter sprak ook over Filip Djuricic. De aanvallende middenvelder van sc Heerenveen zou mogelijk naar Enschede zijn gehaald indien Fer was vertrokken, liet hij weten.

© Novum

4 reacties op “Munsterman: Everton wilde Fer lenen”

  1. Misschien is er nog een club in Moskou die interesse heeft ?

  2. @Henk & Ingrid, ja ook de Engelsen hebben zo langzamerhand door wat voor een vlees ze misschien in de kuip kunnen krijgen !

  3. @ook, Dat had Chelsea met Bogarde zeker moeten doen

  4. Geef die Engelsen eens ongelijk, als je een auto gaat kopen wil je toch ook eerst een proefrit maken. Vooral ook omdat zijn staat van dienst nou niet een “ongezien kopen” uitlokt.