• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Roly BonevaciaCURAÇAO – Middenvelder Roly Bonevacia vindt niet dat hij een echte kans heeft gehad bij Ajax. Dit liet hij gisteren weten aan Soccernews. De voetballer met Curaçaose roots ruilde onlangs de Amsterdamse club in voor Roda JC.

Vorig seizoen werd Bonevacia ook al verhuurd aan NAC Breda en keerde daarna weer terug naar Ajax. De terugkeer viel echter tegen voor de 21-jarige middenvelder. “Na mijn terugkeer twijfelde de leiding of ik het niveau aankon. Voor mij voelde het alsof ze me liever kwijt dan rijk waren. Het plan om niet met mij door te gaan lag in principe al klaar.”

Geen mogelijkheid
“Ik heb geen echte kans gehad en dan is het frustrerend om mijn wedstrijden voor Jong Ajax te spelen”, gaat Bonevacia verder. “Als speler wil je beter worden en ik had het gevoel dat ik het niveau aankon, maar kreeg helaas niet de mogelijkheid dat te laten zien”, aldus Bonevacia. Roda JC verklaarde vorige week erg content te zijn met Bonevacia en hem als meerwaarde te zien voor de club.

7 reacties op “Bonevacia: Geen kans gehad bij Ajax”

 1. Mensen in Kerkrade don’t hold your breath !

 2. Roly, Ik weet het zeker. Ik heb je wedstrijden in de jeugd van Ajax gevolgd, daar na met Jong Ajax en Ajax 1. Ajax heeft je ALLE KANSEN gegeven. Maar na je tijd bij de A1, ben je niet beter geworden.

  Jij hebt niet genoeg fysieke progressie geboekt. Jij hebt niet in je zelf geinvesteerd. Jij weet dat voor de top, dat je iets moest doen aan je snelheid. Dat heb jij NIET gedaan.

  Roly, technisch en tacktisch kun je op hoog niveau spelen, maar dat is niet genoeg om bij een club als Ajax te spelen.

  Dus Roly, ik hoop dat je dit leest. Ik ben blij dat je nu regelmatig bij Roda JC gaat spelen, maar dat is niet genoeg. Jij moet nu aan je zwakheden werken, en dan kom je van zelf.

  Het zijn 3 punten:Conditioneel, Fysiek en Snelheid.

 3. Roly is pas 21.. sommige gaan dan al naar het buitenland waar ze 3 jaar op de bank zitten.. Het gaat wel snel. 1 goed seizoen en de grote clubs willen je. Roda is in principe een prima club om het te laten zien. Ook kan het eigenlijk nu alleen maar beter gaan met Roda omdat ze een goede selectie hebben.. Een opmars van Roda met Roly zal hem goed doen. Hij mag het nu laten zien dat Ajax het mis had.

 4. Onzin, hij was niet goed genoeg. Ajax is van een andere orde dan Roda JC.

 5. Welkom bij mijn clubje Roly, wij zijn blij met je. En je eerste wedstrijd was veelbelovend, ga zo door!

 6. Nou denk ik zomaar dat AJAX hem niet AJAXwaardig vond !

 7. Dus het is weer de schuld van een ander. Het is bij topclubs maar aan enkelen voorbehouden om naar de top door te stoten en bij NAC ben je niet als grote ontdekking of betere speler aan de oppervlakte gekomen en dat was wel de bedoeling. Me dunkt, dat je alle kansen hebt gehad in elftallen, maar dat de deskundigen tot een andere conclusie zijn gekomen dan jijzelf. Ook telt vooral mee hoe je op de trainingen bent. Jammer voor je, maar tel je zegeningen, dat je bij Roda wel aan de bak kan en je je daar mag bewijzen elke wedstrijd opnieuw. Bewijs dan maar, dat ze het bij Ajax mis hadden en dat komt voor maar wel zelden.