CURAÇAO – De Ride, Swim en Walk for the Roses werd gisteren voor de negende keer gehouden. Met ruim 6800 deelnemers en geen noemenswaardige incidenten noemt de organisatie het evenement een groot succes. De eerste editie van Spinergy for the Roses heeft alleen al 55.000 gulden bij elkaar gespind.

Vorige week hebben we de UHC gehouden op de flanken van Fort Nassau. Vanavond is de filmavond met Anna Drijver en Benja Bruijning in the Cinemas. In april volgt nog de veiling avond bij Livingstone Jan Thiel. In december hadden we ook reeds een call center georganiseerd om nieuwe sponsoren over binnen te halen.

Totale opbrengsten
Al deze evenementen hebben twee doelen: awareness creëren omtrent de ziekte kanker en zoveel mogelijk geld inzamelen om deze ziekte op Curaçao te bestrijden en patienten bij te staan. Vorig jaar hebben we 600.000 gulden opgehaald en hadden we 5800 deelnemers, een record. Dit jaar hebben we het deelnemers aantal in ieder geval weten te overtreffen met ruim 6800 deelnemers aan de verschillende onderdelen. Onze totale opbrengsten over 2013 zijn pas bekend na de veilingavond in april, maar ik kan verzekeren dat we hard op weg zijn om ook hiermee een record te vestigen.

Records
Volgend jaar is het tien jaar Ride en vijf jaar Uphill Challenge. Rob Blaauw, voorzitter van de overkoepelende stichting Ride for the Roses spreekt zich uit: “Een uitstekende gelegenheid om alle records van dit jaar te breken!”

1 reactie op “Ride for the Roses een groot succes”

  1. Huntu nos por!