• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Door de hevige regenval van gisteren was het nog even spannend of het sportevenement van de Ride for the Roses, de Uphill Challenge, wel zijn doorgang kon vinden. Tegen 16.00 uur begon het keihard te regenen maar rond 18.30 uur kon de Challenge toch van start gaan.

 
Maar liefst 117 deelnemers fietsten op en neer op de heuvel bij Fort Nassau. Woordvoerder van de Ride for the Roses Sigmund Jansen laat weten dat het evenement zeer geslaagd is en 150.000 gulden heeft opgebracht voor de bestrijding van kanker. “We zijn wel anderhalf uur later begonnen door de regen maar dat heeft de pret zeker niet tegengehouden. Alle deelnemers waren zeer sportief en bleven ongeveer tot 22.00 uur hun rondjes rijden.”

Ride for the Roses
Aankomende zondag vindt de Ride, Swim en Walk for the Roses plaats. Vrijwilligers zetten dan hun beste beentje voor en lopen, zwemmen of fietsen voor het goede doel. De organisatie heeft ook nog een nieuw evenement georganiseerd dat de volgende dag plaatsvindt. Wie niet zo een sportliefhebber is maar wel een bijdrage wil leveren kan een filmpje pakken voor 50 gulden. Je ziet dan de films ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en ‘Alles is familie’. De opbrengst gaat geheel naar de Ride for the Roses die zich inzet voor de bestrijding van kanker. Meer informatie over de komende evenementen is op de website te vinden.

www.versgeperst.com