• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Challenge 2010CURAÇAO – Het ‘Curacao Challenge Slalom & Freestyle Event 2010’ staat voor de deur. Beginnende en ervaren surfers gaan volgende week hun ‘freestyle’ en slalom talenten vertonen op het water. De deelnemers zullen uit verschillende landen en werelddelen naar Curaçao komen om mee te doen.

“Het gaat een super leuk evenement worden”, zegt Sebastiaan Opschoor van Merlin Internet Marketing. “Het belangrijkste verschil tussen dit evenement en vorige competities is dat al het nieuws nu direct online komt. Alle resultaten, foto’s en interviews worden direct geplaatst op de website van Curacao Challenge”, gaat Opschoor verder. “Wij hebben een Facebook pagina met bijna 1600 fans. Ik denk dat ongeveer zestig van die fans van Curaçao afkomstig zijn. De anderen zijn surfliefhebbers uit het buitenland die allemaal het toernooi willen volgen. De mensen die bijvoorbeeld in Frankrijk en Australië wonen, kunnen de wedstrijden in ‘real time’ volgen.”

Gezonde bijdrage
Wie deze dagen naar de Albert Heijn gaat, wordt toegewuifd door windsurfversieringen, speciaal om het evenement te promoten. “Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door de jeugd te motiveren om gezond te leven”, aldus Rens Mulder, general manager van de Albert Heijn. Het windsurfspektakel wordt georganiseerd door ‘The Windfreaks’ en wordt, naast de Albert Heijn en Merlin Internet Marketing, ook gesponsord door Insel Air. “Wij doen dit met heel erg veel liefde”,vertelt evenementenorganisator Mayra Lageveen.

Meer informatie
De wedstrijden zijn van 1 tot en met 6 april te zien bij het Seaquarium Beach en het Spaanse water. Voor meer informatie over de Curacao Challenge Slalom & Freestyle Event 2010, kun je surfen naar de website www.curacaochallenge.com.

Curacao Challenge Albert Heijn

1 reactie op “Curacao Challenge 2010: ‘It’s on!’”

  1. Klinkt helemaal top!