• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het jaar 2012 was voor de vechters van Baas Sports Curaçao een succesvol jaar met veel overwinningen in binnen- en buitenland. Het team was onder meer actief in Aruba, St. Maarten, Saba en op Curaçao. Hieronder een korte samenvatting van de successen.

Op 14 januari boekte Baas Sports groot succes tijdens het grapplingtoernooi ‘Win by Submission’. In de klasse onder de 67 kilo werd Franklin Cox derde, net als Jermaine Gogulski in de categorie 68 tot 73 kilo. Mohamed Hussein had geen tegenstander in de klasse 84-93 kilo en werd dus eerste. Bij de zwaargewichten wist Rob Gogulski de eerste prijs te bemachtigen.

Winnaars
Mohamed Hussein won op 17 maart van de Arubaanse Ceasar Geerman in de eerste ronde van een pro-MMA gevecht. De wedstrijd vond plaats op Aruba tijdens het toernooi Extreme Fighting Championships. Bij de derde editie van CUMAFE’s ‘Fighters of the Carribean’ op 5 mei op de International School of Curaçao wonnen Zianni Fluonia, Mohamed Hussein, Milangelo Eugenio en Joost Mulder. Op 30 mei begon de strijd om de Wilson ‘Papa’ Godett-trofee. Jason Gogulski, Leroy Breeschoten, Justin Rego en Franklin Cox wisten hier een overwinning te behalen.

Curaçao Rumble
Curaçao Rumble was dit jaar een groot boksevenement op Curaçao. Tijdens de wedstrijden op 22 september werd Chandruth Gosepa  eerste in de categorie K-1. In MMA waren er overwinningen voor Franklin Cox, Rob Gogulski en Mohamed Hussein.

CABA
Aan het kampioenschap van Curaçao Amateur Boxing Association (CABA) op 15 december in de International School of Curaçao name zes boksers van Baas Sports deel: Justin do Rego, Jowi Adriana, Leroy Breeschoten, Javier Janzen, Jason Gogulski en Franklin Cox. Allemaal wonnen zij in hun categorie.

www.versgeperst.com