CURAÇAO – CIBC FirstCaribbean vierde haar tiende verjaardag door iets terug te doen voor het goede doel. Ze organiseerde op 30 september een loop om het bewustzijn over de strijd tegen kanker te verhogen. Medewerkers, vrienden en familie die meeliepen op Curaçao haalden 3000 gulden op.

De opbrengst werd gedoneerd aan de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds. Hiermee voegden de Curaçaose vestiging zich bij hun andere 2300 CIBC FirstCaribbean medewerkers, in de zeventien landen waar ze operationeel zijn, die de loop eerder al deden. In het totaal werd gezamenlijk meer dan 20.000 dollar opgehaald. Naast de run was er op 15 oktober een kerkdienst voor de directie en medewerkers. Tijdens deze dienst werden zeven werknemers in het zonnetje gezet voor hun uitmuntende prestaties.

Strijd tegen kanker
Ageeth Termars, penningmeester van de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds, vertelde blij te zijn met de donatie van CIBC FirstCaribbean. “We zijn heel erg blij met de bijdrage van de medewerkers, familieleden en vrienden van CIBC FirstCaribbean. Onze stichting waardeert de inspanningen van bedrijven om meer bewustzijn te creëren en steun te geven aan de strijd tegen kanker.” Het is niet de eerste keer dat CIBC een bijdrage levert aan de strijd tegen kanker. De moederorganisatie van CIBC geeft, door middel van sponsoren, al lange tijd steun aan onderzoek naar een succesvolle behandeling tegen kanker.

Steunen
CIBC sponsorde de Canadian Breast Cancer Foundation’s CIBC Run for the Cure, door de loop in de Caribbean te organiseren voor haar medewerkers, vrienden en familie. Het is de bedoeling om samen met andere organisaties die mensen met kanker steunen, de loop volgend jaar voor iedereen toegankelijk te maken.

www.versgeperst.com