• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De militairen van de landmacht schieten de mannen van de Curaçaose herenselectie te hulp. De geplande wedstrijden, die ze als voorbereiding op de komende interland wedstrijden zouden spelen, gingen helaas niet door. Daarom valt de landmacht 25 november in, zodat er toch geoefend kan worden.

Al eerder deden de militairen van de landmacht mee aan het Polar beach rugby toernooi, waar altijd verschillende defensie afdelingen meespelen. Dit beviel zo goed, dat ze de selectie dan ook graag uit de brand wilden helpen.

Afzeggingen
De Curaçaose herenselectie zat met de handen in het haar, nadat een reis naar Venezuela niet doorging vanwege de hoge kosten en het bezoekende team van Trinidad had afgezegd. De selectie wil in de interland wedstrijd in januari tegen St. Vincent graag laten zien wat ze kunnen, maar daar is wel training voor nodig. Daar komen de militairen van de landmacht bij kijken.

Training
De militairen van de landmacht ronden de komende weken hun oefeningen af en zullen zich daarna verdiepen in de rugbysport. Ze worden natuurlijk geacht zoveel mogelijk verzet te kunnen bieden tegen de sterke selectie van het nationale rugbyteam van Curaçao. Zaterdag zal een officiële training plaatsvinden, als voorbereiding op de officiële wedstrijd.

Informatie
De officiële wedstrijd wordt om 17.00 uur afgetrapt op het veld van Cvv Willemstad. De toegang is geheel gratis.

 

www.versgeperst.com