• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Churandy Martina loste zaterdag het startschot van de Amstel Curaçao Race. De atleet verbleef van woensdag tot en met zondag op Curaçao en heeft gezwommen, gedoken en andere Olympische sporters rondgeleid op het eiland.

Churandy presteerde goed tijdens de Olympische Spelen, maar wist geen medaille in de wacht te slepen. Hij eindigde als vijfde bij de 200 meter. De succesvolle sporter verwacht niet ooit nog voor Curaçao uit te komen op de Olympisch Spelen. De regels laten dat volgens hem niet toe.

Churandy vertelt aan Rick Hart van Radio Hoyer hoe het was om een startschot te lossen.

4 reacties op “Churandy Martina loopt nooit meer voor Curaçao”

 1. Doe je best jongen . bo ta un dje mihor nan di eropa .. nos ta ku bo churandy martina ….

 2. De kop van het bericht deugt niet! Een nogal insinuerende kop van welk bericht dan ook verkracht de kern, waar het eigenlijk echt over gaat. Zo’n kop doet degenen die traag van begrip zijn geloven dat Churandy Martina persé, om niet te zeggen opzettelijk, niet meer voor Curacao wíl lopen. Pas het bericht lezende begrijpt men dat het voor hem, gezien de huidige wetgeving sinds 10-10-’10, onmogelijk is gemaakt om in internationale toernooien nog langer voor Curacao te lopen c.q. uit te komen. Churandy wil juist heel graag voor Curacao lopen, maar hij heeft er niets aan als bijvoorbeeld de IOC Curacao niet erkent als lid.

 3. DAT MAAKT ME BLIJ MAN!!!

 4. Goed zo. Ga zo door
  Jui corsow bo ta.Sigi saka corsow su kara.
  Dios ta bendiciona bo.