• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose atleet Churandy Martina is gisteren op ons eiland gearriveerd voor de Amstel Curaçao Race (ACR). De olympische held is vanuit de Verenigde Staten, waar hij traint, overgevlogen om onder andere de Nederlandse olympiërs rond te leiden.

Morgen wordt de spannende wedstrijd van de ACR gereden. Voordat de wielrenners kunnen afstevenen op de finish, geeft Martina het startschot. Daarnaast staat de atleet centraal tijdens de afterparty van de ACR waarbij de olympiërs worden gehuldigd.

Programma
Deelnemers voor de ACR kunnen zich vandaag tussen 17.00 en 19.00 uur inschrijven bij Hemingway in Lions Dive. Het startschot wordt morgen om 10.45 uur bij Lions Dive gelost door Martina. De renners zullen hier ook finishen. Om 20.00 uur vindt de afterparty van het wielerseizoen plaats waarbij de olympiërs om 21.30 uur worden gehuldigd. Het feest wordt gehouden op Mambo Beach.

9 reacties op “Martina op Curaçao voor ACR”

 1. Zelfs Gerrit het raafje heeft het voor elkaar gekregen,Churandy van koning, af naar narretje.

 2. Churandy en Schotte gezworen vrienden??????
  ik vond Churandy altijd een voorbeeld, maar nu niet meer.
  Als hij zich door maffia laat betalen is hij ngoed fout bezig.

 3. @Henk van Westenbroek

  Medailles of niet voor ons is hij een held, Als hij een medaille had gewonnen dan was hij een Nederlander want jullie claimen alles wat goed is en als het wat minder gaat dan is het van Korsow net als nu met Hensley Meulens die heeft opeens een oranje tintje.

  “ALS JE WINT HEB JE VRIENDEN”

 4. Daar hebben we Churandy “Vota pa MFK” Martina.

 5. @john, dont do the crime if you cant do the time!

 6. Waarom dit nu weer in het politieke betrekken, Fred? niet! leuk!!

 7. Ja jammer van Churandyzal nog wel een tijdje geassocieerd worden met de MFK, net als alle andere opportunisten die Schotte 1 (2 zal er niet komen) twee jaar lang in het zadel hebben gehouden, al die advocaten bij voorbeeld die 2 jaar lang in strijd met het landsbelang dat stelletje misdadigers souffleerde

 8. Hij was toch buiten de medailles gevallen, of heb ik iets gemist? En om zo iemand dan een held te noemen gaat mij te ver.

  Verder vond ik zijn optreden in de Nederlandse media tijdens de Spelen veel meer bestaande stereotypen bevestigend dan Curacao promotend.

  Ja, hij was heel blij man.

 9. Had Schotte hem weer opgewacht met een delegatie MFKorruptie?