• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Brazilian jiu-jitsu en Grappling liefhebbers kunnen vanaf nu, naast de locatie in Brievengat, ook terecht bij de nieuwste trainingslocatie van de Medina Grappling Association (MGA) in Saliña. Naast jiu-jitsu en grappling kunnen ook lessen zelfverdediging worden gevolgd.

MGA heeft zich jaren lang ingezet om het Brazilian jiu-jitsu en Grappling op het eiland bekend te maken. Jiu-jitsu is de meest effectieve vechtsport waarbij geen gebruik wordt gemaakt van stoten of trappen.

Informatie
Instructeur Andre Nagtegaal, zelf eigenaar van de paarse band in Brazilian jiu-jitsu, zal je wegwijs maken in de wereld van deze sporten. De lessen worden gegeven in het gebouw boven Kennedy Keys net naast Studio 99, aan de Lindbergweg. Op maandag en woensdag van 18.30 – 20.00 uur kun je terecht voor een lesje jiu-jitsu, grappling of zelfverdediging. Mannen betalen 75 gulden per maand en voor vrouwen is de toegang gratis.

6 reacties op “Brazilian jiu-jitsu nu ook in Saliña”

 1. mag niet eens op basis van grondwet artikel 1

 2. Als je het zo bekijkt… dan zou ik het ook gratis mogen doen. Geweld is overal en tegen elk geslacht…

 3. @ferd, als je zo hier hoort over geweld jegens vrouwen op curacao vind ik het wel een goed idee. Hopelijk leren ze die laffe mannen een lesje!

 4. Wat stom gratis voor vrouwen…. Daarom zeker zo duur voor mannen….

 5. Wat een geweldig initiatief,gratis vechtsporten voor vrouwen!

 6. Far out Andre! I’m there!