• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PSV kan zondag in de topper tegen Feyenoord mogelijk toch beschikken over Jetro Willems. Willems liet vorige week vrijdag een MRI-scan maken van zijn knieblessure die hij opliep in de Europese wedstrijd tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk.

 
De scan toont geen ernstige schade waardoor Willems zou kunnen spelen. Trainer Dick Advocaat neemt op de dag van de wedstrijd in overleg met de medische staf daarover een besluit, zo liet een woordvoerder van PSV weten.

Beperkte keuze
Behalve Willems is ook Wilfred Bouma (knie) onzeker voor de topper tegen Feyenoord. Aangezien Erik Pieters vanwege een gebroken middenvoetsbeentje al maandenlang aan de kant staat, is Advocaat links achterin beperkt in zijn keuzes. PSV mist in ieder geval zijn geschorste aanvoerder Mark van Bommel.

© ANP, alle rechten voorbehouden

1 reactie op “PSV wacht tot zondag op Willems”

  1. Zo zie je maar. PSV heeft meerdere potentiele spelers in huis, alleen moeten ze goed benut worden. Ik ben een psv-fan maar ik hoop dat PSV op gegeven moment wel goed gaat voetballen. Ze zijn nog aan het zoeken naar de beste combinatie. PSV speelt niet trefzeker.Ze laten teveel kansen liggen en zijn tot nu toe niet scherp genoeg. Ik ben niet gecharmeerd met de prestaties van Toivonen Ik zal van PSV blijven houden maar ik kan niet als vroeger voorspellen waar ze zullen eindigen. PSV mist een paar sterke mannen als toen zoals de Kerkhofs, Koeman, Gerets, Barry van Aerle etc.etc.etc en zo nog en paar goede kanjers.