CURAÇAO – Het is aanstaande zaterdag weer tijd voor het jaarlijkse evenement Curaçao Rumble. Het auditiorium van de International School of Curaçao is dan het decor voor vier bokswedstrijden, onder leiding van de Curaçaose Amateur Boks Associatie (CABA).

Drie van de vier wedstrijden zijn internationaal. In deze wedstrijden hebben de boksers allemaal internationale en professionele ervaring met de sport. Stephan Nahr uit Curaçao neemt het op tegen Kevin Lee uit Aruba, Argenio Pieters uit Curaçao bokst tegen Jairo Ramos uit Venezuela en de derde wedstrijd gaat tussen de Curaçaose Justin Gogulski en Sidney Maccow uit Sint Maarten. De andere wedstrijd is een lokale strijd tussen de zestienjarige Justin do Rego en zijn leeftijdsgenoot Segio Constantia. Zij komen allebei uit Curaçao.

Praktische info
Curaçao Rumble begint om 19.00 uur en biedt naast bokswedstrijden ook kickbokswedstrijden, wrestlingwedstrijden, een samba brassband met sambadansers, DJ Mr. Cash en een verrassingsact. Een entreebewijs kost in de voorverkoop 30,- naf en is verkrijgbaar bij Beep Beep Ria Canario en Tik Tak. Meer informatie is hier te vinden.

www.versgeperst.com