• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Olympisch atleet Churandy Martina is op Curaçao en dat werd gisteravond gevierd met een feestje op het Brionplein. Ook overdag had Martina een druk programma: de atleet trok door de wijken met een grote optocht van brommers en auto’s, om in de namiddag te eindigen op het plein in Otrobanda.

De parade vertrok om 13.00 uur vanuit het Ergilio Hato stadion (voorheen SDK) richting Banda Bou. Vervolgens ging het feest door op het plein met optredens van Veanira Reed, Ephrem J., Ana-Iria Nivelac, GIO Fuertisimo, Junior Tecla, Kayla Ursula, Angelitos, Amy NiaFeliz, Jennifer Virginia, Gedion Chandler, Universal Brass, Xechell Jacobs en Gilmar Freites.

Een fotoreportage van de dag door Ramsay Soemanta:

8 reacties op “Churandy Martina de wijken in”

 1. En op kosten van de Referia Korsou hebben wij betaald voor deze MFK stunt terwijl mensen beroofd en afgeslacht worden.

 2. Gemeenschapsgeld voor MFK verkiezingsstunt. Ze deinzen nergens voor terug, deze struikrovers.

 3. Is gewoon een Schotte promo. Jammer dat die jongens zich zo laten inpakken door Schotte voor politieke redenen terwijl regering SCHOTTE niets heeft gedaan voor de sport! Blijkt dan wel weer wat voor hout deze jongens zijn gesneden. Maar er was toch nog iemand die meegedaan had tijdens de OS en die uitkwam voor CURACAO! en niet Nederland. Waar is Justine van Aanholt?

 4. Jammer dat hij zich zo laat misbruiken… geweldige sporter, maar maatschappelijk een iets te simpel persoon…. erg jammer!

 5. ai redactie, wat jammer, een gemiste kans… Ik zie Schotte net zo vaak op de foto als Chu…. of mag ik concluderen dat het gewoon een politieke stunt was en de helden gebruikt zijn?

 6. Helaas… sponsored by MFK…

 7. Kan iemand mij uitleggen waarom ik die kop van Schotte weer overal op de foto’s tegen kom ?

  Martina is een sporter en heeft zijn prestaties bereikt ZONDER enige bijdrage van Schotte of diens regering. Sterker nog, om de sporters voor Curacao naar de Olympische Spelen te krijgen moest zelfs een inzameling worden gehouden.

  En nu staat Schottetje weer vooraan om namens de MFK de eer op te eisen ?

  Waar is een teiltje ? Ik moet plotseling zwaar overgeven.

 8. Shurandy Martina mag dan op ons eiland worden gezien als een local hero, de realiteit is dat hij internationaal wordt gezien als het lokale kleurlingetje dat tot zijn eigen verbazing aan de derde wereld heeft kunnen ontsnappen door zijn snelheid.

  En als u mij niet gelooft: kijk dan naar de wekelijkse persiflage van Martina in het programma Koefnoen.

  Ik ben blij man, ik ben zo blij man.