• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sprinter Churandy Martina is gisteren warm onthaald op de luchthaven van Hato. Demissionair premier Gerrit Schotte en minister Carlos Monk (Onderwijs) stonden Martina bij het vliegtuig op te wachten. Een grote groep aanhangers wachtte de atleet op bij de uitgang en schreeuwde: Tur, tur ku Churandy.

Zaterdag wordt speciaal voor Martina een grote optocht georganiseerd met brommers en auto’s. Dj Bradley zal voor de nodige muzikale entertainment zorgen.

Feest
De parade vertrekt 13.00 uur vanuit het Ergilio Hato stadion (voorheen SDK) richting Banda Bou om in de namiddag te eindigen op het Brionplein. In avond gaat het feest door op het plein met optredens van onder andere Veanira Reed, Ephrem J., Ana-Iria Nivelac, GIO Fuertisimo, Junior Tecla, Kayla Ursula, Angelitos, Amy NiaFeliz, Jennifer Virginia, Gedion Chandler, Universal Brass, Xechell Jacobs en Gilmar Freites. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen aan de optocht en mee te feesten vanaf 19.00 uur op het Brionplein. Er is een ‘dresscode’ voor deze heugelijke dag: verkleed je in de kleuren van onze vlag.

Foto’s: Ramsay Soemanta

14 reacties op “Warm onthaal voor Churandy Martina”

 1. Heeft schotte een polo aan van PAIS? ahahahaa

  Maar wat een goedkope manier van campagne, ik vraag me af of Churandy uberhaubt wel wist dat ze hem misbruiken voor de MFK campagne. Maar ja goedkope campagne (in de zin van te simpel) past bij zijn soort leeghoofdige stemmers.

  Als je die man een beuk geeft krijg je zeker 30 jaar… En de belagers van Godett krijgen straks nog een lintje…. Ga maar beginnen om te kijken wat de opties buiten Curacao zijn….

 2. Daar is Schotte weer met zijn eeuwige fake smile. Die kerel loopt nog eens een kaakverrekking op met zijn namaaklach.

  Morgen gaat hij weer op de foto met een bus bejaarden. Die hij voor de camera vol omhelst maar buiten het zicht van de camera met 120 km per uur omver rijdt.

 3. Ja het veranderd nooit. Geef het volk brood en spelen (en een feestje toe) en ze dansen naar je pijpen.

 4. @Maria. het is heel simpel.. Of je staat er wel of je staat er niet. En niet bij de 1 wel en de ander niet. Leg jij ons anders uit waarom bij de 1 wel en de ander niet..
  Zowiezo MFk heeft NIETS geinvesteerd in jeugd en sport dus waarom nu ineens wel interesse?

 5. Even kijken naar de feiten. Wat heeft die gozer gepresteerd om zo ontvangen te worden ? Precies helemaal niks. Maar wel al die verering. En Bonevacio ? Ook niks, maar die kwam aan op een leeg Hato. Gelijke monniken, gelijke kappen.

 6. Aiiii noooooo yuuuuuuu!! Ta kon ta asina??? Kampanja e ora ei…

 7. Het is nooit goed, als er niemand staat om hem te verwelkomen is het niet goed maar als er wel iemand staat is het ook niet goed. Wat wel goed zou zijn is als het geen MFK feestje wordt, maar een eilandsfeestje voor Churandy and friends.

 8. waarom wel voor C en niet voor de andere olympische sporters?
  Alleen omdat dit goeie propaganda is zeker… Ik hoop dat ze de andere sporters niet vergeten en ze op zn minst OOK uitnodigen als eregast.

 9. Wat een schande en dat Churandy meedoet met dit toneel. Schotte heeft niets gedaan voor de sports.. Bonavacio kwam aan op een leeg Hato.. Jammer dat Churandy hier aan meedoet. Hij had moeten zeggen tegen Schotte. Vrienden ben je in goede en slechte tijden dus waar was je?

 10. Waarom wordt van deze man een held gemaakt? 0 gepresteerd afgelopen jaar, toch? Net als de rest van Curaçao.

 11. Niets tegen Churandy natuurlijk.
  Maar die eindeloze stroom geld van MFK gaat op een of andere manier maar niet op he?

 12. nou nou , dit is wel een walgelijke vertoning. Churandy je daalt flink in mijn achting als je je aansluit bij het MFK gedrocht. De dresscode is mischien de kleuren van Curacao , maar op de foto te zien is de dresscode MFK kleuren. Teleurstellend.

 13. Arme Churandy, vraag mij af of hij gisteren avond nog steeds zo “blij” was….

 14. Jammer dat Churandy zich laat lenen voor deze verkiezings stunt van Schotte.
  ik had hem hoger ingeschat.