• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - TennisCURAÇAO – Goed nieuws voor de tennisliefhebbers op Curaçao. Tennisvereniging Mundo Nobo gaat namelijk beginnen met een gemixte dubbelcompetitie voor mannen en vrouwen vanaf 25 jaar. De vereniging heeft sinds gisteren gerenoveerde tennisbanenen die voor de nieuwe activiteit worden ingezet.

“De tennissers zullen elke week een andere tegenstander hebben in de dubbelcompetitie die veertien weken duurt”, vertelt Madelon Bos, die de competitie organiseert. “In december zullen we een stop hebben van vier weken omdat iedereen dan druk is met borrels en andere verplichtingen. In januari gaan we weer verder.”

Heren- en damesdubbel
“Mundo Nobo is een hele kleine vereniging en door de dubbelcompetitie te organiseren hopen we op meer naamsbekendheid”, aldus Bos. “Mensen die geen lid zijn van onze tennisvereniging kunnen zich wel opgeven voor de competitie maar betalen dan een hoger bedrag aan inschrijfgeld.” Mocht de competitie gaan lopen komt er een aparte heren- en damesdubbel bij Mundo Nobo.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om deel te nemen aan de dubbelcompetitie dan kunt u zich voor 5 september aanmelden. Voor aanmeldingen en verdere informatie kunt u terecht bij Madelon Bos. Zij is telefonisch bereikbaar op het nummer 514-3439 en via het e-mailadres dubbelcompetitie@yahoo.com. Vermeld in de e-mail altijd uw naam, telefoonnummer en geschatte speelsterkte.

1 reactie op “Gemixte dubbelcompetitie van start”

  1. Ontzettend leuk.
    Eindelijk een competitie waar we een hele wedstrijd kunnen spelen.

    Madelon Bos, goed idee en ik schrijf me met mijn mixdubbel partner zo snelmogelijk in!