• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Soccer Academy (CSA) start volgende maand een nieuw project genaamd Voetbalplan. Veertien weken lang worden er elke zondagochtend op twee verschillende locaties op ons eiland voetbaltoernooien georganiseerd.

De voetbaltoernooien zijn voor jongens die niet bij een voetbalvereniging zijn aangesloten maar wel graag willen voetballen. Ieder team neemt op acht zondagochtenden deel aan het toernooi. Tijdens de toernooien worden wedstrijden gespeeld van vijf tegen vijf, zodat iedere deelnemer actief bezig blijft en veel aan de bal is.

Geen kosten
Activiteiten worden begeleid door coaches van CSA en voor vervoer wordt gezorgd. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden. Kinderen die mee willen doen kunnen zich via hun school met een team inschrijven. De informatie is inmiddels naar de basisscholen verstuurd.

Sportstimulering
CSA wil met het voetbalplan een bijdrage leveren aan de sportieve ontwikkeling van jongeren op Curaçao. Ze hopen dat de jonge voetballers zo enthousiast worden dat ze zich bij een voetbalclub gaan aanmelden. CSA is een samenwerking tussen Fundashon Bon Intenshon en FFK.

2 reacties op “Curaçao Soccer Academy start Voetbalplan”

  1. Waar staat ze dat maar vier weken bezig zijn met de voorbereiding?? Goed lezen, het begint over een maand, de voorbereiding is al veel langer bezig!

  2. Voetbalplan! waarom niet een halfjaar voorbereiding,vierweken is toch veel te kort,het blijft een hopeloos zooitje zelfs bij de mensen die het goed bedoelen.