• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De achttienjarige Jetro Willems krijgt een nieuwe kans bij Oranje. De nieuwe bondscoach Louis van Gaal heeft de ‘linksback’ van PSV geselecteerd voor het duel tegen België. Na een teleurstellend EK afgelopen zomer, gaat Willems er weer met volle moed tegenaan, hij wil Van Gaal overtuigen van zijn kwaliteiten.

”Er is een nieuwe trainer en er zijn enkele nieuwe spelers, dus er zijn ook weer nieuwe kansen. Ik zal mijn plek weer moeten veroveren”, vertelt de jonge verdediger, die op Curaçao opgroeide, aan NUsport. Willems is niet van plan zich anders op te stellen binnen de selectie van het Nederlands elftal: ”Ik kom nog steeds als dezelfde kleine jongen binnen bij Oranje. Ik ben nog steeds kleine Jetro. Ik verwacht ook niet dat medespelers mij anders zullen bekijken.” Vandaag meldde Willems zich voor het eerst na het EK bij het Nederlands elftal. Woensdag speelt Oranje een oefenwedstrijd tegen België.

1 reactie op “Nieuwe kansen voor Jetro Willems”

  1. Deze jongen legt het systeem van de rangen en standen, die nu nog heersen binnen het Nederlands elftal ,haarscherp bloot. Dat hij in de selectie blijft is een goed teken. Nu nog wat “oude” EGO – druktemakers – miljonairs vervangen door jong talent. Wellicht dat er dan ook weer wordt samengespeeld, zodat het weer om aan te kijken is. Gelukkig is niemand onvervangbaar en dat weet de nieuwe bondscoach ook.