CURAÇAO – De twaalfde editie van het Curaçao Tourist Open vindt vandaag plaats op Blue Bay. 22 teamsponsoren brengen dit jaar elk vier spelers die hun team vertegenwoordigen. Team Thelma & Louise is samen met Team Servir Frais en Team Baoase weer favoriet om de felbegeerde cup te winnen.

Hoofdsponsor MCB heeft de afgelopen jaren de golfsport op Curaçao geadopteerd. Samen met acht sub sponsoren organiseert Blue Bay Events elk jaar twee edities waarbij de lokale golfers samen met toeristische golfers een golffeest meemaken, zoals dat alleen op Curacao kan.

Golfballen
De spelers krijgen naast veel lekkernijen ook golfballen en een CTO shirt om in te spelen. Bij aankomst op het Blue Bay terrein krijgen de 88 spelers een slushpuppy, verse ravioli, sushi van Chopstix, bier en prosecco ijs van IJscowd. Op hole 5 en 13 kunnen de deelnemers een bed van Swiss Sense winnen. Heineken, Servir Frais en Coca Cola zorgen op deze holes voor een verkoelend drankje.

Geld inzamelen
Gedurende de dag wordt er geld ingezameld voor de Santa Clara School. Na afloop wacht de deelnemers een zeer lang happy hour met snacks en diner van Thelma & Louise. Met de reggea klanken van Farley en zijn Rasta band beloofd het een mooi feestje te worden op Blue Bay.

www.versgeperst.com