• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vurnon Anita in actie voor AjaxCURAÇAO – De 23-jarige Vurnon Anita staat al enige tijd in de belangstelling van Newcastle United. Momenteel is de Engelse voetbalclub bezig is met een tweede bod van circa 9,5 miljoen euro, meldt De Telegraaf. Om de Curaçaoënaar in Amsterdam te houden heeft Ajax een nieuwe aanbieding gedaan.

“Ajax wil Vurnon niet kwijt. Daarom hebben we hem een aanbieding gedaan tot 2015 of 2016 bij te tekenen”, aldus Marc Overmars, directeur voetbalzaken. Volgens Overmars is de trainersstaf zeer duidelijk: “Vurnon is heel belangrijk voor het elftal en laten we liever niet gaan. Met zijn nieuwe contract zou hij op het hoogste niveau van Ajax worden gewaardeerd.”

Alle opties open
Volgens de vader van Anita, die tevens zijn begeleider is, heeft Anita het voorstel in beraad: “Vurnon houdt alle opties open, wil kijken wat het buitenland te bieden heeft, maar Ajax heeft zich met deze actie zonder meer van zijn goede kant laten zien.”

 

2 reacties op “Ajax komt Anita tegemoet”

 1. @t Pis Pikas

  Gaat je niks aan. Is niet jou leven tog. Dus hou je erbuiten. Anita doet het goed om ergens anders te gaan spelen. Ajax is ook een rasistische club. Omdat makambas gebruik van hem kunnen maken doen ze nu alles om hem te houden. Maja hij zit nu al bij new castle dus goede beslissing.

 2. Van zijn huidige salaris bouwt Anita al een huis met 6 badkamers (voor iedere dag 1?) op Curacao. Wellicht komen er nu dan nog een paar verdiepingen boven op.

  Waarom ontsporen Curacaose sporters altijd als ze geld gaan verdienen?