• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 21-jarige Liemarvin Bonevacia stond gisteren in de startblokken van de halve finale tijdens de 400 meter sprint voor mannen van de Olympische Spelen. Na een goede start in de series had de atleet veel hoop in de halve finale, maar in de tweede bocht ging het helaas mis.

“Bonevacia had een fantastische start in de halve finale, in de tweede bocht knapte zijn hamstring en kon hij amper verder”, vertelt Richard Leito, chef de mission van het Olympische Comité. “Bonevacia is geestelijk en mentaal gebroken. Hij zit er helemaal doorheen. Nu wordt hij behandeld met ijs en na twee à drie dagen kunnen we meer zeggen. Samen met zijn coach probeer ik hem op te peppen.”

Talent
“We moeten ons focussen op de toekomst en niet kijken naar de dingen die fout zijn gegaan.” Volgens Leito is het nu afwachten en hopen dat het geen zware blessure is. “Eén ding is zeker, Bonevacia is een talent.”

8 reacties op “‘Bonevacia gebroken’”

 1. @Pukkie, dan zal Curacao onafhankelijk moeten worden.. moet lukken voor 2016!

 2. Als je al die talenten ziet van de overige eilanden ,die onder eigen vlag meedoen, dan wordt het hoog tijd dat Curacao zich richt op het stichten van een Korsow Olympic Commitee , met erkenning door het IOC . Moet kunnen vóór 2016.

 3. Echt balen, op zo’n moment! Hopelijk komt er ook een goede analyse voor je hamstring blessure, dat het niet weer gebeurt! Dat we nog vele jaren mogen genieten!! Focussen op de toekomst met een goede medische begeleiding.

 4. ah sterkte! super dat hij in de halve finale stond, dan heb je laten zien dat je thuis hoort op de olympische spelen en hopelijk snel weer de baan op, de baan bij brievengat gaat hopelijk zorgen voor nog veel meer talent!

 5. bon prestashon hermano. blesures ta parti di sport. sigi presta duru i aki 4 anja bo ta para eiana atrobe.

  strekte jongen

 6. Toch bedankt en sterkte a great mandingo

 7. Shit man… sterkte met het herstel!

 8. Wie weet over 4 jaar een medaille voor Curacao!!