• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Liemarvin Bonevacia heeft vandaag maar liefst twee records verbroken. De sprinter zonder land liep de 400 meter in een tijd van 45.60 seconden en brak zowel het Curaçaose als Nederlandse record.

Ook Bonevacia heeft zichzelf gekwalificeerd voor de halve finale. Morgen om 20.40 uur (Britse tijd), 15.40 uur (Curaçaose tijd), vindt de halve finale plaats in Londen.

 

14 reacties op “Bonevacia breekt records”

 1. @anna, waarom zeg je niets over de corrupte van Schotte? beetje hypocriet ben je!

  net als onze vriend anonymus! Blijkbaar hebben jullie er geen problemen mee dat deze regering liegt en bedriegt. en curacao de afgrond in duwd! Anna jij zit lekker veilig in Nederland! schaam je! terwijl wij hier geen stroom hebben geen water de belasting duurder wordt en SCHOTTE NIETS DOET VOOR DE ARMEN!!

 2. WIJ hier in nederland zitten wel elke dag op te letten dat wij al onze sporters geluk
  wensen en wij duimen voor MARTINA< BONEVACIA, en hopen echt dat zij het HEEL
  GOED ZULLEN doen. Op dit momebnt is ons huis met zeker 15 man om voor MATINA te
  DUIMEN.

 3. ANONYMOUS, you are SO RYTH, die zgn. reporters zijn allemaal ,bijna allemaal voor
  PAR. Ik begrijp niet dat nog geen 2 jaar terug deze reporters, PAR het ergste van het
  ergste vonden en nu zijn ze lekker commisaris van of bij de PAR, en vechten zij nu
  tegen SCHOTTE. Zielig die lui, de zelfde reporters praten geen moment over de
  ARME MENSEN oop CURACAO. ZIJ zijn allemaal betaald door de CORRUPTE
  boel die WILDERS, BRINKMAN, SP hadden gekenmerkt, van de regering ELHAGE.
  Denk je ANONYMOUS, dat zij aandacht hebben voor die positieve handelingen van MARTINA? Nee hoor, nu moeten zij dadelijk gaan cashen.

 4. @Lew foí kas, op Curacaao zijn er geen verslaggevers. Op Cur. zijn er maar een paar mensen die zich met recht verslaggevers kunnen noemen. Ze weten bij ons niet wat een journalist is, onze wanna be verslaggevers en radio commentators zijn dommer dan het achter-end van een buriku. Geloof me, die zogenaamde wanna be Cur. verslaggevers houden zich niet met Churandy martina bezig danwel met het vergiftigen van de Curacaouse geest. Liegen en manipuleren over onze regering Schotte is hun eerste doel, ze worden er trouwens fors voor betaalt. Net zoals Cleopa en Rozier die overigens door dezelfde boeven omgekocht zijn om kabinet Schotte te laten struikelen. PAR en bondgenoten dachten dat ze zo maar even de regering zouden overnemen, maar nada… Denk eraan, er is die domkoppen heel wat belooft als ze zorgen met laag bij de grondse leugens en achterklap voor PAR en bondgenoten te werken. Zeker van hun zaak dat ze ipv reg.Schotte easy plaats konden nemen op het pluche zijn ze er in gestonken. Helaas, nada Zakenkabinet, net nada PAR, FOL PNP, Cleopa en Rozier, ze zijn allemaal hopi laf gebleven, hihihihihi 😆
  WIJ GAAN NAAR DE STEMBUS. Ik ben zo gelukkig. Als een bunch idioten hadden ze zich voor Forti laten fotograferen en filmen, zo zeker dat ze van hun zaak waren. Ik heb me suf gelachen man. Regering Schotte komt nog sterker terug, let maar op.
  Daar houden de domme Cur,journalisten zich mee bezig Lew foí kas, dus het valt wel mee wat je zegt over de Cur. nepjournalisten mbt Churandy Martina.
  Hoop het beste voor Bonevacia.

 5. Ga er voor Bonevacia,je heb er hard genoeg voor getraind,go go go laat al de mensen ge nieten de mensen met komentaar(opstokers) kunnen zelf nog niet van hun huisdeur tot aan hun auto lopen.succes jonge,de jeugt is de toekomst???????????

 6. Hartelijk dank Versgeperst voor deze info!!!!

 7. Mensen, Mensen….jullie reageren op dingen… zonder te verdiepen in de materie….Mi ta puntra mi mes….Bosnan no tin tinu di kosnan. Pabien? Aan wie?

  De 45.60 sec. van Lie Marvin Bonevacia stelt helemaal NIKS voor. Laat die jongen maar eerst proberen de 400 m beneden de 45.00 sec te lopen en een medaille winnen. En dan, kan iedereen komen met felicitaties. Vergeet niet hem ook te sponseren later.

 8. @john, de meeste Curaçaosche verslaggevers zijn te druk met het opletten dat Churandy per ongeluk ergens Nederlander wordt genoemd, om vervolgens heel verongelijkt te schreeuwen dat de Makambas met een Curaçaoenaar pronken…..

 9. @john: de pers scheelt het niet veel zolang hij geen medaille heeft.

 10. Pabien en veel succes!

 11. Hartstikke goed, Heel veel succes voor de halve finale. Masha Pabien Liemarvin, en je loopt gewoon voor Curacao,Make us proud !!!

 12. Curacao brengt fantastische mensen voort. Lets flow on this good energy

 13. Liemarvin, chapeau.

 14. Pabien Liemarvin
  En waar is nu de verdere Curacaosche pers?
  Ook een pabien voor versgeperst die er tenminste aandacht aan besteed.