• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het zijn spannende tijden voor sprinter Churandy Martina. Tussen het sprinten door, liep hij prins Willem-Alexander en prinses Maxima tegen het lijf tijdens een toer in het olympische dorp. Het drietal maakte van de ontmoeting gebruik door elkaar even de hand te schudden.

Martina heeft zich gisterochtend gekwalificeerd voor de halve finale op de 100 meter. De halve finale vindt vandaag om 19.45 uur (Britse tijd), 14.45 uur Curaçaose tijd, plaats in Londen.

13 reacties op “Prinselijk paar ontmoet Martina”

 1. @Sedney, Ik neem aan dat je het tegen R, Willems had?

 2. Rignald, jouw commentar zegt meer over jezelf en je algemene ontwikkeling, dan over Martina en Curacao. Feit is dat Martina een Curacaoenaar is die voor Nederland uitkomt. En hij heeft het goed gedaan.

 3. @R.Willems. allemaal leuk maar jij heb juist de afgelopen 22 maanden een regering lopen verdedigen die juist niet wilde samenwerken en 1 en al omkoperij en corruptie was!

 4. “Tussen het sprinten door, liep hij prins Willem-Alexander en prinses Maxima tegen het lijf tijdens een toer in het Olympische dorp.”

  Zo te zien aan de foto moest gewoon de hele nederlandse delegatie op een rijtje gaan staan voor een handje… Dus is weinig tegen het lijf lopen aan…. Was gewoon een persmomentje.

  Verders goed gelopen Churandy!!!! Jammer geen medaille, maar bij de 200m wordt dat anders!

 5. laten we zingen :
  Wilhelmus van Nassouwe
  Ben ick van Duytschen bloet,
  Den Vaderlant getrouwe
  Blyf ick tot in den doot:
  Een Prince van Oraengien
  Ben ick vrij onverveert,
  Den Coninck van Hispaengien
  Heb ick altijt gheeert.

 6. @pispaal pik-aas, wat een domme opmerking van jou, als ze poepen stinkt het ook en Maxima is het beste wat Nederland is overkomen (het moest een buitenlander zijn) anders was het net zo’n saai oubollig onderonsje gebleven

 7. Waar zijn al die forum abonnees gebleven, die dag en nacht hier op het forum bivakkeren? Of is er geen belangstelling?
  Tijden veranderen, hieraan is geen twijfel. Maar ook de verhoudingen veranderen.
  Curaçao is een jong land en wenst met iedereen samen te werken tot wederzijdse welzijn en ook hogere doelen te bereiken, maar op basis van gelijkheid en geen omkoperij.
  Zonder een gezonde basis van gelijkheid, leidt tot onderwerping, corruptie en selectiviteit. Curaçao heeft zijn tol ruim betaald en gaat nu recht door zee met of zonder gelijkheid!
  Laat Martina het niet zien in alle vormen van vriendelijkheid en fair-play? Laat dit een signaal zijn aan alle politieke helden, die met partijzetels weg gaan lopen in de gedachte om een lux leventje in overvloed te gaan leiden.

 8. Dat is toch effe heel wat anders dan met zo’n boef als Schotte.

 9. Ook bij die halve finale klasseerde Churandy zich. Hij zit vanavond rond 11 uur (NL tijd) in de finale. Duimen drukken voor een Curacao’s / Nederlandse medaille.

 10. Pabien met de finale plaats Churandy, gods speed met finale!

 11. Martina in Nederlands record naar olympische finale 100 meter

  LONDEN – Churandy Martina is zondag doorgedrongen tot de finale van de 100 meter op de Spelen in Londen.

  De Nederlander van Antilliaanse afkomst snelde in de eerste heat naar een Nederlands record van 9,91.

  De Amerikaan Justin Gatlin snelde naar de winst in 9,82. Martina passeerde de sterke Jamaicaan Asafa Powell, die finishte in 9,94, in de laatste meters.

  ANP,
  5 augustus 2012 20:50

  Ik hoop van ganser harte dat Martina een medaille behaald, later deze avond.

 12. Helaas voor Martina is de 100 Mtr veld te sterk voor hem. Misschien haalt hij de halve finale and that ‘s it.

 13. Dit moet toch een prachtig moment zijn voor Churandy,kijk die kleine meid die ziet naar hem op en zo hoord het!.Churandy loop waar je 14 jaar voor getraint heb,maar als je ittie minder (medaile) krijgt blijf je toch een held,ik breng je de wens uit de………paardenwereld get JDB ,G.vW,Slo Huizen,moeke S,de vuurtoren,en natuurlijk Mosseltje,uit de vogel genaamd roerdomp,doen we toch nog iets goed met geld.van het vierdekwadrant,staat er trouwens nettje bij .