• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De uitzendingen en livestreams van de NOS tijdens de Olympische Spelen zijn alleen in Nederland te bekijken. Dit in verband met de rechten: NOS heeft de rechten om de Olympische Spelen uit te zenden in Nederland en op de (voormalig) Nederlandse Antillen.
Voor inwoners en vakantiegangers verzorgt de NOS een livestream van Nederland 1 via YouTube zodat iedereen de Olympische Spelen kan volgen. Klik hier voor het YouTube kanaal (werkt alleen op de voormalig Nederlandse Antillen).

9 reacties op “Olympische Spelen op de voet volgen”

 1. Jammer, afgelopen dagen veel gebruikt. Maar doet het helaas niet meer.

 2. Link werkt gewoon hoor. Maar probeer die eurovisionposrts link. Die gebruik ik al sinds vrijdag. Als je geen zin hebt om voor een proxy te betalen krijg je de live events niet te zien, maar al de rest hoort te werken.

 3. Doet deze link ook niet?
  www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1312

 4. Tja de link werkt idd niet. UTS heeft haar hoofd verbinding niet op Curacao schijnbaar Dus zal het nooit werken. Ik ga eens kijken via een proxy.

 5. @ Ben van A. Je was te snel. VOORMALIGE NA zijn NIET opgeheven. NA Wel.

 6. De link werkt niet. Een logische verklaring: “werkt alleen op de voormalig Nederlandse Antillen”. En laten die nou net op 10-10-10 opgeheven zijn 🙂

 7. Gewoon op het groene woordje ‘hier’ klikken, dan kun je zo kijken! Ik heb het geprobeerd.

 8. Ik wens iedereen veel kijkplezier, laat je maar voor de gek houden door sporters die stijf stasn van drugs en doping.

  En zeg niet dat het niet zo is, wanneer hebben we voor het laatst een winnaar van de net afgelopen Tour de France gehad die erna niet op doping is betrapt?

  En lees ook nog eens die affaire van die IOC leden na die tegen woekerprijzen hun gratis tickets verkochten. Vreemd, maar ik moest meteen aan Gerrit Schotte denken toen ik dat las.

 9. Als ik de link volg krijg ik dit:
  (ik log in op curacao)
  De gebruiker die de video heeft geüpload, heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land.
  Het spijt ons.