• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Roda JC Kerkrade probeert de Curaçaose Cuco Martina los te weken bij RKC Waalwijk, dit meldt De Limburger. De voetballer heeft momenteel nog een lopend contract bij RKC. Volgens technisch directeur Gerard Wielaert van Roda is Martina een interessante speler.

 
“Hij is, ook vanwege zijn leeftijd, voor ons een interessante speler. We kijken nu of het wel haalbaar is hem over te nemen, want hij heeft nog een tweejarig contract”, aldus Wielaert. Sinds september vorig jaar maakt Martina samen met zijn broer, Javier Martina, deel uit van het nationale elftal van Curaçao.

5 reacties op “Roda aast op Martina”

 1. zowel Sprockel als Cuco en Javier Martina zijn allen goede opties voor het Curacaose elftal. Dat Sprockel ontslagenis heeft waarschijnlijk meer te maken met het wanbeleid in Bulgarije dan met Sprockel’s instelling. Da land staat bekend om zijn emotiemanagement in plaats van degelijke visie en bestuur.

 2. @ deportista, gezien jij deze twee spelers toch wel hoger hebt zitten dan de gemiddelde voetbalfan stel ik voor dat jij ze als versterking van ons eigen nationaal team hier naar toe haalt.

 3. Sprockel is sprockel .martina is martina , stelletje slimmerikken . bemoei je met je eigen zakken .

 4. Sprockel is de zoveelste Curacaose speler die sinds hij loonstrookjes van 5 cijfers (voor de komma) krijgt het nachtleven in duikt en zich niet meer om voetbal bekommert.

  Met als gevolg dat je alleen nog speelt in een Mickey Mouse competitiie als die van Bulgarije en zelfs daar moet vertrekken wegens gebrek aan presteren.

 5. CSKA Sofia heeft negen spelers ontslagen na het Europese debacle tegen het Sloveense Mura 05. Een van de geslachtofferde spelers na de uitschakeling voor de Europa League is de Curaçaose verdediger Civard Sprockel. Reden voor het ontslag zou een gebrek aan inzet en professionaliteit zijn. De Bulgaren werden op uitdoelpunten uitgeschakeld in de tweede voorronde.

  Sprockel speelde in Nederland eerder voor Feyenoord, Excelsior en Vitesse. Tijdens zijn periode bij de Arnhemmers werd de verdediger een keer opgeroepen voor het Nederlands elftal onder leiding van Marco van Basten. In 2011 vertrok Sprockel naar het Cypriotische Anorthosis Famagusta. Daar bleef hij tot hij begin dit seizoen naar Sofia verkaste.

  Sprockel kreeg overigens helemaal geen speeltijd tegen Mura, maar dat is voor het bestuur dus geen om hem de hand boven het hoofd te houden.