• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Roly BonevaciaCURAÇAO – PEC Zwolle heeft zich bij Ajax gemeld om Roly Bonevacia op huurbasis over te nemen. “Roly mag opnieuw worden verhuurd en PEC Zwolle heeft interesse”, bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars aan De Telegraaf. “Het is nu kijken of Roly wilt en Zwolle aan de huursom kan voldoen.”

Afgelopen seizoen verhuurde Ajax de voetballer met Curaçaose roots aan NAC Breda. Frank de Boer heeft Bonevacia in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen de kans gegeven om in zijn selectie te spelen. De middelvelder kon de technische staf van de landskampioen niet overtuigen om hem bij de selectie te houden. PEC Zwolle biedt de voetballer wel speelminuten in de Eredivisie. Vrijdag 10 augustus gaat het 57e seizoen van de Eredivisie van start.

1 reactie op “PEC Zwolle interesse in Bonevacia”

 1. Voetballers van onder de evenaar slagen in deze tijd zelden omdat ze ruim voor hun 20e al miljonair zijn en daardoor geen drive meer hebben. Ze worden gemakzuchtig, verliezen hun interesse in voetbal en houden zich voornamelijk nog bezig met bling bling (kleren, sierraden, tatoos en electronica).

  Kijk naar Royston Drenthe die als ster enige jaren geleden naar Real Madrid ging en daar weer snel moest vertrekken. Nu is zelfs Bal op het dak 4 niet in hem geinteresseerd.

  Kijk naar Gregory van der Wiel die een waardeloos EK speelde maar dat zelf nog niet weet omdat hij 24 uur per dag met koptelefoon rondliep en dus onbereikbaar was.

  Kijk naar Ryan Babel, miljonair geworden met op de bank zitten bij Liverpool en nu niet eens meer bij het eerste elftal van het Duitse Wolfsburg waar de laatste drie trainers gruwen van zijn wedstrijdmentaliteit.