• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper heeft gisteren het kampioensteam van de honkbalclub Little League ontvangen toen zij aankwamen op het vliegveld van Hato. De honkballers wonnen dit jaar voor de tiende keer het Caribisch kampioenschap. Ze deden voor de twaalfde keer mee aan het sportevenement.

Met deze titel gaat het Curaçaose team automatisch door naar de ‘World Series’ die van 16 tot 26 augustus in de Verenigde Staten zijn. De eerste wedstrijd in Williamsport zal 18 augustus plaatsvinden en begint om 13.00 uur. Hier zal Curaçao het opnemen tegen Japan.

10.000 gulden en gratis internet
Tijdens het ontvangst van de kampioenen meldde minister Cooper dat er al verschillende overheidsbedrijven zijn benaderd om fondsen beschikbaar te stellen. “De PSB bank heeft 10.000 gulden beschikbaar gesteld en UTS schenkt elke speler en coaches een jaar lang gratis internet.”

4 reacties op “Little League voor de tiende keer kampioen”

 1. Als die hypocriete ministers (nu weer Cooper .. wat doe ie eigenlijk bij sport ???) camera’s en exposure ruiken zijn ze ineens wel beschikbaar.
  Monk ontloopt al wekenlang de confrontatie met school- en sportorganisaties om eindelijk duidelijkheid te geven over zijn onzinnige/onhaalbare plannen met huidige financiele situatie van ons land.
  Jammer dat dit mooie resultaat van deze jeugd weer gehyjacked wordt voor de “glorie” van de politici.
  Enorm veel respekt voor deze spelers en begeleiders die ONDANKS politici toch succes weten te behalen !!!!

 2. De jongens/coaches, die al internet hebben? Als ze al klant van UTS zijn, dat niet zo waarschijnlijk is, kan dat administratief worden opgelost. Zijn ze klant van een ander dan is het contract niet eventjes op te zeggen. Wat dan, UTS? Als jongens/coaches geen computer hebben, wat dan, UTS?

 3. Gefeliciteerd jongens ! Het zal leuk zijn om ze te zien spelen op ESPN. Weet iemand of dit de team is van Pabou , Pariba of WIllemstad?

 4. Hmm regering doet niets om sporters te helpen maar als ze winnen staan ze meteen vooraan! schande!