• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose voetballer Charlison Benschop stapt over van de Alkmaarse voetbalclub AZ naar Stade Brest. Dat bevestigd de Franse club op hun website. De
22-jarige aanvaller heeft in Brest een contract voor vier jaar getekend. “Het is altijd een beetje eng om aan iets nieuws te beginnen”, zegt Benschop.

“Maar ik zie dit als een nieuwe kans. Ik wil steeds beter worden en ik denk dat dat hier kan.” Benschop kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor AZ. Hij had in Alkmaar nog een lopende verbintenis tot medio 2015.

6 reacties op “Benschop van AZ naar Stade Brest”

 1. Overigens voorbeelden zijn inderdaad voorbeelden…. wellicht gaat deze man nog harder trainen en zal Hans en co het tegendeel bewijzen 😉

 2. @Serka di Bo,

  Ze hebben talent in voetbal, het denken/ vertrouwen leggen ze o.a. in andersmans handen…
  Daarnaast kunnen ze je maken en breken.. dus als jij nee zegt komt er nooit meer een “top”club…

 3. @Kasuari, en waarom luisteren ze dan? Hebben ze niet voldoende voorbeelden?

 4. @Hans,

  Het zijn eerder de autochtone voetbal makelaars die dit soort dingen regelen en op de voetballers inpraten…

 5. @Hans, niet alleen allochtone spelers.. ook veel allochtone spelers die op jonge leeftijd naar het buitenland mislukken vrijwel allemaal.. zelfs jongnes als kluivert mislukte bij milaan terwijl hij toch een paar jaar al had gespeeld.

 6. Zoveelste allochtone voetballer die voor geld kiest en niet voor de sportieve mogelijkheden. Waardoor hij bij zijn nieuwe club in no time op de bank zit.

  Andere voorbeelden? Castignos (mislukt bij Inter Milan), Elya (idem bij Juventus), Castelen (idem bij HSV), Drenthe (uitgekotst bij Real Madrid), enz.