• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er was nog hoop voor Oranje tijdens het EK: wanneer Duitsland zou winnen van Denemarken en Oranje met minstens twee punten meer zou winnen van Portugal, ging Oranje door naar de volgende ronde. De wedstrijd liep echter anders dan gepland, al lukte het Oranje wel om snel te scoren. 

Het EK 2012 is voor Oranje geëindigd in Charkov met een eindstand van 1-2 voor Portugal. Het elftal van bondscoach Bert van Marwijk verlaat het toernooi nu zonder punten. Zo verloor Oranje eerder al van Denemarken en Duitsland. Iedereen had nog hoop op een goede afloop door het doelpunt van Rafael van der Vaart in het begin van de wedstrijd. Na bijna een half uur maakte Christiano Ronaldo de gelijkmaker en het lukte Oranje niet meer om het spel te hervatten zoals zij dat hadden gewild.

Oranje strand
Versgeperst.com miste deze laatste wedstrijd van Nederland niet en volgde het op het strand. De supporters zorgden ervoor dat het strand vandaag aardig oranje kleurde. Het mocht alleen niet baten, maar misschien heeft oranje over twee jaar meer geluk.

11 reacties op “Oranje kan naar huis”

 1. Alleen kritiek geven op de nederlandse elftal. Bah zeg!! Waarom zit je dan thuis op je minosa kiko ipv mee doen met de nederlandse elftal. Ze hebben meer recht omm wat dan ook te zeggen dan jullie. Want anders waren ze niet op het veld. Dus ipv stomme comentaar te geven meer respect tonen voor mensen die het wel verdiend hebben!!!!! Want ze staan niet voor niks op het veld. En ik ben ook een YDK!!!

 2. @ Makamba
  Het middenveld van NL draaide niet. Als de tegenstander met 4 tikken bij de NLse achterste 4 staan heeft het middenveld gefaald. geen enkele verdeiging kan daar tegenop. Ik vond het balbezit voetbal waarvoor we zo bekend staan niet werken. De bal moet naar voren en niet tig keer over een weer gespeeld worden op het middenveld. Dan hebben we wel het meeste balbezit maar op de rest van de statisstieken verliezen we. Dan win je ook geen wedstrijden. Het WK hebben we met een snelle omschakeling en counters bijna gewonnen waarom deden ze het tijdens het EK niet meer?????

  Het spel werd niet verdeeld. Het middenveld kwam niet verdedigen dan kan je je koffer inpakken en naar huis. Tot de volgende keer.

 3. Van der Wiel en Willems waren wel de zwakste van het veld.. Ronaldo kon gewoon zijn gang gaan.. pass van Willems aan de portugezen was ook duidelijk.. hadden zij instructies van de regering van Curacao om zo slecht mogelijk te spelen zodat veel YDK konden feestvieren?

 4. @ Waar. Misschien een keertje een buitenlandse coach aanstellen?

  Nederlandse coaches en de opleiding staan wereldwijd zeer hoog aangeschreven en waar ter wereld coachen ze niet. Gewoon weer een Nederlandse coach aanstellen, indien nodig.

 5. @waar, Hmm net als Curacao?

  @Makayu, tja als je een gefrustrerend leven heb en je hebt nooit wat gepresteerd in je eigen leven en je eigen land wint nooit wat maar je bent bang om zelf wat te zeggen tegen je corrupte regering dan ben je wel de held op het internet! Aangezien er zoveel haat naar Nederland is snap ik echt niet dat ze niet meteen onafhankelijk willen worden.

 6. Misschien een keertje een buitenlandse coach aanstellen?

 7. Frustratie van ALLE andere zaken waar YDK’s falen wordt nu gebruikt om team NL te kleineren. Zie ineens vanaf vandaag veel busjes/trucks met Duitse vlag.
  Mentaliteit van YDK wordt nu eng duidelijk:
  “afwachten wie de winner wordt en dan pas aansluiten bij dit team” = LAF !!!
  Uiteraard heeft NL gefaald maar dat durven zo ook toe te geven (heb zoiets trouwens niet gehoord van spelers voetbalteam Korsou die via de zijdeur afging !!!)
  Hypocritie uiting van YDK-mentaliteit wordt weer eens bewezen:
  Fun beleven aan falen van anderen om EIGEN falen te verduisteren.
  Hopi Tristu.

 8. Sang nee joch de Nederlandse Elftal stelt niks voor, gewoon stelletjes amateur. Het is een schande 3 keer verliezen tijdens een EK. Zo vernederd voor de Nederlandse volk. Wat een oranje feest moest worden, is nu een nachtmerrie. Deze spelers konden geen vuist maken, er was geen saamhorigheid geen team. Dan ben je terecht uitgeschakeld. Niemand die diep voor elkaar wilden gaan. Verliezen van Denemarken, Duitsland, Portugal dan heb je geen recht van spreken. Ze moeten nu stoppen met hun arrogantie. De spelers waren met hun eigen ego bezig, ze zijn rijk hebben al miljoenen contract waarom zouden ze hard moeten werken waren blijkbaar hun redenatie. Bai yui ga naar huis. Lekker voor jullie het is om te huilen. bah

 9. Helaas heeft YdK Willems in de wedstrijd van vandaag niet duidelijk gemaakt waarom hij wel speelde en David Dick niet.

 10. Wie deskundig de laatste kwalificatiewedstrijden en de oefenwedstrijden goed heeft bekeken, zou een neerwaartse spiraal hebben waargenomen en deze afgang hebben voorspeld. De KNVB, die fatsoen voorstaat, moet van Marwijk niet ontslaan. Hij is oud en wijs genoeg en zal na evaluatie met personen in zijn directe omgeving zelf wel een juiste beslissing nemen met respect voor zijn contract en de KNVB. Ik zou de KNVB vragen om ontbinding van mijn contract, maar zo ben ik, als het plezier gaat ontbreken en dat wordt voor 70% bepaald door winnen of verliezen..

 11. de eeste game hadden ze moeten winnen maar die andere 2 games kansloos jammer voor de ollanders en buitenlandse fans !!