• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Kuifje Soccer Academy Curaçao organiseert dit jaar de vijfde keer een voetbalkamp voor voetballertjes tussen de zes en dertien jaar. Tijdens het kamp kunnen de voetbalfanaten hun technieken en technische vaardigheden verbeteren.

 
Het voetbalkamp zal worden geleid door Thierry Jansegers die ervaring heeft met jeugdspelers als in het onderwijs en een aantal jaren geleden in de eerste divisie van België heeft gevoetbald. Jansegers is KNVB gediplomeerd en in het bezit van een UEFA-16 licentie. De coach zal worden bijgestaan door een aantal gediplomeerde ervaren buitenlandse jeugdcoaches.

Nieuwe technieken
De voetballertjes zullen nieuwe technieken leren door specifieke trainings- en spelvormen die zijn aangepast voor kinderen. Dit jaar wordt ook gebruikgemaakt van uitzonderlijk materiaal. Wat dat precies zal zijn, houdt de organisatie nog als verrassing.

Deelname
Het voetbalkamp vindt tussen twee en zes juli plaats. De trainingen worden op het CRUIJFF COURT, Beach soccer field en het veld van SDK en FFK gegeven. De kinderen krijgen een t-shirt, volledig voetbaloutfit en materiaal. Daarnaast wordt en er ook voor eten en drinken gezorgd. Inschrijven is mogelijk tot 29 juni. Meer informatie over het voetbalkamp en inschrijvingen is verkrijgbaar via e-mailadres thierryenpascale@yahoo.fr of telefonisch via telefoonnummer 6764739 of 7389959

www.versgeperst.com