• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De eerst Curaçao Offshore Poker Run heeft afgelopen weekend voor het eerst plaatsgevonden bij Santa Cruz. Deelnemers troffen een onstuimige zee maar dat heeft de sfeer zeker niet beïnvloed. Zaterdag om 12.00 uur werd het startsein gegeven en vaarde de boten de baai uit.

De boten vaarde langs de stops bij Sunset Waters/Coral Cliff, Kokomo Beach, Piscadera, Kleine Werf en Caracasbaai en eindigde tot slot bij de Curaçao Yacht Club. Bij elke stop werd een speelkaart getrokken totdat er uiteindelijk vijf speelkaarten in handen waren, een pokerhand.

Winnaars
Na de wedstrijd vond er een afterparty plaats in Brakkeput Mei Mei waar de winnaars bekend werden gemaakt. Onder muzikaal genot van Rhyddm en dj NRG werden de prijzen uitgereikt. In de categorie ‘team met de meest creatieve naam’ gewonnen door Ralph Ottenheim met de naam Breaking Wind en ontving duizend gulden. Het team die de meeste sfeer wist neer te zetten was van Vincent Verheijen en sleepte sfeervol 2000 gulden binnen.

Hoofdprijs
Derrem Senchi van Two Brothers streek 3000 gulden op omdat hij na de vijfde stop de slechtste pokerhand had. Het team met het meeste potentieel was die van Pascal Crijns. Als beloning kregen zij vijf kratten bier. Maar het Geroge Metry van Turn me Loose die de beste pokerset in handen had met drie azen en won de hoofdprijs van 10.000 gulden.

1 reactie op “Spannende pokerwedstrijd op het water”

  1. Ietwat aan de late kant, maar de leukste teamnaam was geen breaking wind maar “KISS MY ACE” Breaking Wind is wel de naam van zijn boot.