• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose wielrenner Gyasi Sulvaran is uitgenodigd om de Olympische Spelen in Londen te bezoeken. De wielrenner mag een kijkje nemen achter de schermen van het grote sportevenement. Oud-profwielrennenr Gerrit Solleveld zal Sulvaran begeleiden.

 
Sulvaran zal ook als gast de Nederlandse wielerploeg van Leo van Vliet bezoeken en als VIP in het Holland Heineken House ontvangen worden. Daarnaast probeert radio- en televisiepresentator Mart Smeets hem in te plannen in zijn live tv-show vanuit Londen.

Studie
Deze zomer vertrekt Sulvaran naar Nederland waar hij in Groningen gaat studeren. Hij heeft zich daar al aangesloten bij de bekende wielervereniging Stormvogels. “Ik hoop daar ook weer kennis op te doen, die ik later op Curaçao aan de jeugd kan overbrengen. Zo ga ik ook heel geïnteresseerd naar Londen en hoop daar zoveel mogelijk profs te ontmoeten. Ik wil echt zoveel mogelijk kennis vergaren om als wielrenner alleen maar beter te worden.”

Amstel Curaçao Race
Vorig jaar behaalde de destijds zeventienjarige wielrenner de achtste plaats tijdens de tiende editie van de Amstel Curaçao Race. Het is nog maar de vraag of Sulvaran op zaterdag 3 november aanwezig kan zijn bij de elfde editie van de race. “Ik hoop dat ik dan in Nederland vrij van school kan krijgen. Natuurlijk wil ik mijn titel als beste Curaçaose wielrenner wel verdedigen”, aldus de wielrenner.

www.versgeperst.com