• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Rugbywedstrijd Wara wara tegen de studentenCURAÇAO – De strijd tussen ‘Curacao Students Rugby Club’ (CSRC) en ‘Wara Wara Curacao Rugby Club’ is gestreden. De wedstrijd werd nipt gewonnen door Wara Wara. Het was een spannende wedstrijd die pas laat beslist werd. De wedstrijd eindigde in een 35-30 zege voor Wara Wara.

Wara Wara beschikte over de zeer ervaren Gert-Jan Commee die momenteel voor korte tijd op het eiland verblijft. Wara Wara begon sterk en de aanvallen werden keurig afgerond door de snelle spelers Arthur Randt en Curtley Cadeau. Maar ook de studenten waren snel. Het feit dat ze minder ervaring hebben deed hen uiteindelijk de das om.

Uitblinkers
Bij de studenten blonken Torsten Pietersz en Djuric Constantia uit. Ook captain Haldon Francis was topfit. Hij dicteerde de aanvallen van de studenten die moeilijk te stoppen waren door de langzamere spelers van Wara Wara. De studenten hielden de ervaren spelers van Wara Wara constant onder druk door tactische wissels van coach Luuk Bodegraven.

Gaten
Na de eerste helft werd er gerust met een 5-5 tussenstand. Ook de tweede helft eindigde in een gelijke stand, 15-15. Na deze helft kwam er door het hoge tempo wat meer ruimte op het veld. Hierdoor vielen in de laatste helft gaten in de verdediging van beide partijen. Wara Wara wist deze gaten te benutten en zo kwam de eindstand op 35-30 in het voordeel van Wara Wara.

Bavaria beachrugby toernooi
Zowel Wara Wara als CSRC gaan zich nu voorbereiden op het Bavaria beachrugby toernooi op 3 april bij Holidaybeach Hotel en Casino. Voor meer informatie zie curacaorugbyclub@hotmail.com of www.curacaorugbyclub.com.

www.versgeperst.com