• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – DK Motorsport organiseert morgen een Meet & Greet ter voorbereiding van de 1stAnnual Curaçao Offshore Poker Run. Tijdens de kennismaking kunnen botenliefhebbers zich inschrijven, uitleg krijgen over de Poker Run en andere deelnemers ontmoeten.

 
De Poker Run is een fenomeen die is overkomen waaien vanuit Amerika. Boten varen langs vijf stopt en trekken daar een speelkaart. Na de vijfde stop heeft een boot vijf kaarten in handen die een pokerhand vormen. De beste hand wint de Poker Run. Het gaat dus niet om snelheid maar om wie uiteindelijk de beste kaarten heeft getrokken.

Informatie
Tijdens de Meet & Greet zal de organisatie uitleg verstrekken over onder andere de veiligheid, eisen waaraan een boot moet voldoen, de Poker Run en het puntensysteem op de route. Deelnemers die zich morgen inschrijven ontvangen een voucher voor een ‘goodiebag’ die volgende week vrijdag tijdens de ‘Captain’s Meeting opgehaald kan worden.

Prijzen
De varende pokeraars maken tijdens de Curaçao Offshore Poker Run kans op de hoofdprijs van 10.000 gulden. Degene met de beste pokerhand mag deze prijs in ontvangst nemen. De slechtse hand wordt zeker niet opzij gezet, deze mag een geldprijs van 3000 gulden meenemen. Tot slot zijn er nog twee bonusprijzen van twee en duizend gulden.

Curaçao Offshore Poker Run
Morgen start de Meet & Greet om 18.00 uur in de Rio Sport & Lounge Bar, om 20.00 uur eindigt de kennismaking. De Captain’s Meeting vindt plaats op vrijdag 18 mei in Brakkeput Mei Mei en start eveneens om 20.00 uur. Zaterdag 19 mei start om 13.00 uur de Poker Run. Deelname aan het evenement bedraagt 300 gulden per persoon. Meer informatie over het pokeren op water is hier te vinden.

www.versgeperst.com