• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vurnon Anita in actie voor AjaxCURAÇAO – Vurnon Anita staat niet onwelwillend tegenover contractverlenging bij Ajax. De middenvelder heeft zijn plek veroverd als controleur in de ploeg van trainer Frank de Boer en ligt nog een aantal jaren vast.

 

De op Curaçao geboren voetballer zag dat Ajax de onderhandelingen met Toby Alderweireld, net als Anita nog tot medio 2014 onder contract, al gestart heeft. Van dat feit trekt Anita zich niet al te veel aan. “Nee, dat verbaast of irriteert me niet. Ik kijk alleen maar naar mezelf, sta open voor contractverlenging en luister graag naar wat Ajax me te bieden heeft. Het initiatief moet van de club komen, want ik wacht rustig af.”

Landskampioen
Ajax nam vandaag met een uitzege op FC Twente (1-2) een voorschot op het feestje voor de 31e landstitel. Want de club kan het kampioenschap na overwinning nummer 12 op rij nu alleen nog maar in theorie ontgaan. Ajax verdedigt 2 speelronden voor het einde van de competitie een voorsprong van 6 punten op Feyenoord, dat ook nog een verschil van 24 doelpunten moet goedmaken. ,,Wij zijn kampioen”, zongen daarom ook de meegereisde fans uit Amsterdam. Als Ajax woensdag voor eigen publiek tegen VVV-Venlo een punt pakt is dat niet meer officieus maar officieel.

2 reacties op “Anita wil verder bij Ajax”

 1. @fifa, lubida Rowendy Scoop. Hij heeft zichzelf niet waar gemaakt, einde exercitie.

 2. Vurnon Anita gaat zeker een contract krijgen van Ajax.

  Een andere speler van Curacaose afkomst, de centrum spits van Ajax A1, Rowendy Schoop zal geen contract krijgen van Ajax. Rowendy Schoop heeft weinig gedaan aan zijn ontwikkeling als spits.
  Hij is te traag, dribbelloos en doet weinig aan creativiteit in het veld. Hierdoor was het makkelijk voor Ajax om niet verder met hem te gaan. Hij zal nu naar Sheffield United verkassen in de Engels derde divisie.

  Hopelijk zal hij nu hard gaan werken aan de zwakke punten in zijn spel.