• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Baseballvereniging Wildcats bestaat vandaag 46 jaar. De vereniging werd op 10 april 1966 opgericht en speelt nu in de AA-klasse van de nationale honkbalcompetitie.Een aantal jaar nadat de vereniging werd opgericht, promoveerde ze van de A-klasse naar de AA-klasse.

De baseballvereniging heeft veel bereikt in de afgelopen jaren en om het 46-jarig bestaan te vieren, worden er felicitaties gestuurd naar de oprichters van de Wildcats. Ook de oude en huidige spelers van de Wildcats ontvangen een felicitatie.

Successen
De Wildcats hebben veel successen gekend. Zo is de opleving in de honkbal van Curaçao in de jaren ’70 erg belangrijk geweest. De Wildcats werden toen aangevoerd door Antonio Keller. Daarnaast zijn de Wildcats wel acht jaar na elkaar kampioen van Curaçao geworden. Eén jaar was dit onder leiding van Alvin ‘Fichi’ Fleming en de andere jaren had Renato Anastagasti de leiding. Andere baseballteams zijn er niet in geslaagd om zo’n prestatie neer te zetten. Daarnaast zijn spelers als Johnny Alberto, Cedric Kirindongo, Wenny Jacoba, Glenn Felida en Richinel Daal onmisbaar geweest voor het succes van de Wildcats.

Toekomst
Ook nu wil het team successen blijven boeken en zij zijn in het seizoen van 2012 dan ook goed voorbereid aangetreden. De honkbalvereniging wordt gesponsord door Fatum en Cap waar goede prestaties ook belangrijk voor zijn. Het team heeft een fanpage op Facebook voor de fans onder ons.

www.versgeperst.com