• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het vijfdaagse Feyenoord Soccer School Camp is vanmorgen bij CVV-Willemstad van start gegaan. 140 deelnemers voetballen tijdens het grootse jeugdvoetbalkamp op Curaçao een week lang onder begeleiding van voormalige topspelers van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord.

Voetballers Bennie Wijnstekers, Ulrich van Gobbel, Leonardo Dos Santos, Davey van den Berg en keeperstrainer Pim Doesburg zullen de jonge voetballertjes onder hun hoede nemen en hen de fijne kneepjes van de sport leren. De jongste deelnemer is maar liefst zes jaar oud.

Trainen met Feyenoord
Twee van de 140 voetballers kunnen zich tijdens het voetbalkamp in de kijker spelen en krijgen de gelegenheid om, geheel verzorgd, een week lang naar Feyenoord Rotterdam te komen en daar te trainen met de jeugdtalenten van Feyenoord. Wie dat uiteindelijk zullen worden wordt bekendgemaakt tijdens de afsluitingsceremonie op de finaledag die zaterdag om 13.00 uur zal plaatsvinden.

Uitzendingen RTV Rijnmond
Gedurende het voetbalkamp volgen sportverslaggevers Frank Stout en Teun de Jong met hun cameralens de voetballertjes. De verslaggevers zullen over het kamp een aantal radio- en tv-reportages maken en deze uitzenden via Radio- en TV Rijnmond. Daarnaast verzorgen zij ook een aparte weblog waarop de programma’s te zien en te horen zijn en de laatste nieuwtjes over het Feyenoord Soccer School Camp te lezen zijn.

Foto’s: Dick Drayer

www.versgeperst.com